22 آبان

نشست الکترونیکی نمایش و نقد فیلم "روزهای صفر" برگزار گردید

در راستای اجرای برنامه های مهارتی و توان افزایی دانشجویان در حوزه دانشجویی-فرهنگی با همکاری گروه آموزشی فناوری اطلاعات نشست از مجموع جلسات الکترونیکی نمایش و نقد فیلم های تخصصی در سال تحصیلی 1395-96 روز پنجشنبه 13 آبان ماه  از طریق سیستم ویدئو کنفرانس مهرالبرز ( کلاس مجازی) با حضور جناب آقای دکتر طاها منصوری و مجری- کارشناس برگزار گردید.

"فیلم مستند جدید Zero Days ناگفته‌های جدیدی در باره بدافزار استاکس نت (Stuxnet) عنوان می‌کند. بنا بر این مستند، استاکس نت بخشی از یک پروژه بزرگ‌تر به نام Nitro Zeus بوده که هدف آن نفوذ به تمامی زیرساخت‌های ممکن در کشور ایران و استفاده از این نفوذ به عنوان سلاحی برای جنگ‌های آینده بوده است. این مستند روند شکل‌گیری ویروس استاکس‌نت را با جزئیات کامل شرح می‌دهد و به جنبه‌های فنی و تخصصی امنیت سایبری پیرامون ماهیت استاکس نت و نحوه کار آن پرداخته و یک اثر فوق العاده جذاب و ساده برای مخاطبان عام در راستای تشریح ساده استاکس نت و آنچه آن را تبدیل به یک ابزار خلاقانه و موثر کرده، خلق می نماید.
همچنین در این فیلم روند تشخیص ویروس استاکس‌نت در شرکت های امنیتی همچون کسپرسکی (Kaspersky) به تصویر کشیده می شود.
فیلم مستند Zero Days نامزد دریافت جایزه‌ی «خرس طلایی» در جشنواره‌ی برلین سال 2016 شده است."

در این برنامه ابتدا مقدمه ای در مورد این مستند توسط کارشناس برنامه جناب آقای مهندس معهود ارایه گردید، سپس بخشهایی از  مستند "روزهای صفر" پخش گردید و با همراهی و توضیحات جناب آقای دکتر طاها منصوری از اساتید دانشکده فناوری اطلاعات ادامه یافت  و پس از آن دانشجویان و حاضران در این نشست  به پرسشهای تخصصی دانشجویان در این زمینه پاسخ گفتند.

لینک مشاهده نشست الکترونیکی نمایش و نقد فیلم "روزهای صفر"