05 دی

اطلاعیه وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان ویژه نیمسال دوم

به اطلاع دانشجویان متقاضی وام میرساند :
مطابق با بخشنامه 16771/130 صندوق رفاه دانشجویی، امکان ثبت اطلاعات وام شهریه دانشجویی از طریق پرتال دانشجویی  و از امروز تا تاریخ 5 بهمن ماه 1395 فعال گردیده است.
 دانشجویان  متقاضی وام می توانند به دو طریق نسبت به ثبت تقاضای وام شهریه خود  اقدام نمایند.
1-    از طریق مراجعه به سایت bp.swf.ir و ایجاد پرونده از طریق ورود به درگاه تشکیل پرونده
دانشجویان محترم در هر دو حالت می بایست، اصل و تصویر سند تعهد محضری خود را حداکثر تا تاریخ ذکر شده به نشانی موسسه و آدرس ایمیل  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند.

توجه:  دانشجویانی که در ترمهای قبل سند تعهد محضری خود را تحویل امور مالی داده اند تنها فرم درخواست وام را مجددا در همین ترم تحصیلی  تکمیل و ارسال نمایند قابل ذکر است به درخواستهایی ترتیب اثر داده خواهد شد که مدارک ارسالی ایشان کامل و بدون نقص باشد و مربوط به همین ترم باشد.
لازم به ذکر است :
با توجه به بخشنامه مذکور ثبت اطلاعات متقاضیان بدون در نظر گرفتن مبلغ وام در سیستم انجام خواهد شد. مبلغ و سقف وام پس از توزیع  اعتبار تخصیص داده شده تعیین میگردد.
دانشجویانی که به هر نحو در طول ترم درخواست وام داشته اند لازم است درخواست خود را در این مرحله و در بازه زمانی ذکر شده نیز ارسال نمایند ملاک ثبت اطلاعات درخواستهای ارسالی از تاریخ درج این اطلاعیه میباشد.
وام شهریه صندوق رفاه دارای 4 درصد کارمزد میباشد که زمان موثر محاسبه بهره از اولین روز ترم درخواست، شروع و تا تاریخ فراغت از تحصیل محاسبه خواهد شد. بازپرداخت وام استفاده شده پس از پرداخت 10 درصد از مبلغ وام در زمان پایان تحصیل، به صورت 60 قسط ماهیانه قابل بازپرداخت میباشد.
سند تعهد محضری در دفاتر اسناد رسمی تنظیم میگردد. ارسال اصل سند تعهد به ادرس پستی موسسه الزامی میباشد.
جهت تسریع در امر ثبت اطلاعات، تصویر فرم تکمیل شده درخواست وام و تصویر سند تعهد محضری با فرمت jpg و حجم کمتر از 200KB به رایانامه مذکور ارسال گردد.

اداره منابع انسانی موسسه آموزش عالی مهر البرز

جهت کسب اطلاعات بیشتر به پرتال آموزشی موسسه مراجعه نمایید.

خط ویژه: 88001511-021

با مهرالبرز
تهران- خیابان کارگرشمالی- تقاطع جلال آل احمد- خیابان شکراله پلاک109 -کد پستی 1413684491