12 ارديبهشت

آخرین وضعیت داوطلبان مجاز به انتخاب رشته دکتری

خبرگزاری فارس: آخرین وضعیت داوطلبان مجاز به انتخاب رشته دکتری

حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاهخبرگزاری فارس در مورد تازه‌ترین آمار انتخاب رشته در کنکور دکتری گفت: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته  برای پذیرش در کدرشته محل‌های دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی به جز دانشگاه آزاد اسلامی تا چهارشنبه 13 اردیبهشت 96 می‌توانند به سایت سازمان سنجش مراجعه و با مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته، با رعایت ضوابط نسبت به انتخاب 50 کدرشته محل از میان کدرشته‌های تحصیلی (در صورت وجود ) به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته اینترنتی اقدام کنند.

وی ادامه داد: از میان شرکت کنندگان در آزمون دکتری تا ساعت 8 صبح امروز از تعداد 199 هزار و 303 داوطلب مجاز به انتخاب رشته تعداد 65 هزار و 980 داوطلب معادل 33 درصد انتخاب رشته کرده‌اند.

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش بیان داشت: تاکنون تعداد 43 هزار و 295 نفر نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته خود اقدام کرده‌اند که توصیه می‌شود سایر داوطلبان سریع‌تر نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

توکلی اظهار داشت: ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری در دوره های روزانه و سایر دوره های دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دولتی پیش از این 14 هزار و 414 نفر اعلام شده بود که با توجه به تغییرات اعلام شده، ظرفیت جدید به 14 هزار و 537 نفر افزایش یافت. این ظرفیت بدون احتساب ظرفیت پذیرش در دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی تاکید کرد: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته علاقمند به انتخاب کدرشته های تحصیلی دانشگاه آزاد، باید برای انتخاب رشته به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد مراجعه کنند و بر اساس دفترچه های این دانشگاه، نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته خود اقدام کنند.

مشاور عالی سازمان سنجش یادآور شد: اسامی معرفی‌شدگان دارای حدنصاب به منظور شرکت در مرحله دوم ( مصاحبه، بررسی سوابق علمی و پژوهشی و...) همراه با برنامه زمانی مراجعه به دانشگاه های مجری در هفته اول خرداد ماه 96 از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان منتشر خواهد شد.

خط ویژه: 88001511-021

با مهرالبرز
تهران- خیابان کارگرشمالی- تقاطع جلال آل احمد- خیابان شکراله پلاک109 -کد پستی 1413684491