10 تیر

شبکه علمی ظاهرا افتتاح شده بود/ مشکل پهنای باند در دانشگاه‌ه

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با بیان اینکه افتتاح فاز نخست شبکه علمی در گذشته تنها به صورت ظاهری بوده است، گفت: افتتاح این شبکه با مشکلات اجرایی زیادی مواجه است.
دکتر وحید احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: راه اندازی شبکه علمی جزء برنامه های اصلی وزارت های علوم و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده اما متاسفانه تاکنون عملیاتی نشده و متاسفانه موضوع افتتاح این شبکه در گذشته تنها به صورت ظاهری بوده است.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با بیان اینکه در سال گذشته جلسات مختلفی برای راه اندازی شبکه علمی میان دو وزاتخانه علوم و ارتباطات و فناوری اطلاعات تشکیل شده است، افزود: در این زمینه تیم های مشترکی میان این دو وزارتخانه تشکیل شد.
دکتر احمدی اضافه کرد: برای راه اندازی این شبکه با مشکلات اجرایی مانند عدم شفافیت در وجود زیرساخت ها، تامین تجهیزات مورد نیاز و مشارکت میان نهادها در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هستیم.
وی گفت: عدم شناخت راه اندازی شبکه علمی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موجب شده تا این پروژه اجرا نشود.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با اشاره به نیاز دانشگاه ها و مراکز پژوهشی به شبکه علمی برای بارگذاری اطلاعات خود و ارتباط با دیگر مراکز علمی و آموزشی خاطرنشان کرد: دانشگاه ها و مراکز علمی کشور داده های علمی و آموزشی زیادی دارند که این داده باید بر بستر شبکه ای با پهنای باند وسیع و سرعت بالا بارگذاری شود.
دکتر احمدی تاکید کرد: درحال حاضر وزارت علوم از سوی دانشگاه ها درخصوص پهنای باند و بارگذاری اطلاعات تحت فشار است که ایجاد شبکه علمی این مشکلات را برطرف خواهد کرد.
وی گفت: حکم وزیر علوم برای راه اندازی شبکه علمی به رئیس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی به معنای تسریع روند اجرای این پروژه است.
معاون پژوهشی وزارت علوم عنوان کرد: راه اندازی این شبکه تنها مربوط به وزارت علوم نیست بلکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز باید در این زمینه عزم خود را جزم کند.

خط ویژه: 88001511-021

با مهرالبرز
تهران- خیابان کارگرشمالی- تقاطع جلال آل احمد- خیابان شکراله پلاک109 -کد پستی 1413684491