11 تیر

مقاله اعضاي طلائي كلينيك مديريت پروژه و ساخت، در ژورنال معتبر EPPM پذیرفته شد

"جلسه سي و پنجم كلينيك مديريت پروژه و ساخت در روز شنبه 10 تير ماه 96 در محل دفتر مركزي دانشگاه مهرالبرز برگزار گرديد. در اين جلسه بكارگيري روش هاي EFA و FCM توسط سركار خانم مهندس كهوندي، از اعضاي فعال كلينيك تشريح و نحوه جمع آوري داده ها و آناليز آن ها و همچنين ورود اطلاعات به مقالات هدف مورد ارزيابي قرار گرفت.

همچنين لازم به ذكر است در هفته گذشته خبر پذيرش قطعي مقاله اي كه با تلاش تعدادي از اعضاي طلائي كلينيك براي ژورنال معتبر EPPM تهيه شده بود را دريافت كرديم. بدينوسيله به سركار خانم ها كهوندي و نقلي و همچنين جناب آقاي علي نژاد براي اين موفقيت تبريك عرض كرده و براي ايشان در ادامه مسير كاميابي هاي بزرگتري را خواستاريم. براي دسترسي به اين مقاله مي توانيد از لينك زير استفاده كنيد:

جلسه آينده كلينيك در روز شنبه 24 تير ماه 96 راس ساعت 5:30 بعد از ظهر برگزار خواهد شد."

خط ویژه: 88001511-021

با مهرالبرز
تهران- خیابان کارگرشمالی- تقاطع جلال آل احمد- خیابان شکراله پلاک109 -کد پستی 1413684491