07 شهریور

اطلاعیه وام عتبات عالیات صندوق رفاه دانشجویان

در آستانه ماه محرم و به منظور تقویت و حمایت امور فرهنگی و معنوی دانشجویان و حمایت مالی جهت سفر به عتبات عالیات و پیرو تفاهم نامه منعقد شده بین صندوق رفاه دانشجویان و ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان و نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، تسهیلات ویژه ای به میزان 10.000.000 ريال ( دانشجویان مجرد) و 15.000.000ريال ( دانشجویان متاهل ) جهت سفر به عتبات عالیات اختصاص داده شده است.
همچنین امکان پرداخت وام به هریک از زوجین در صورتی که هردو دانشجو باشند میسر گردیده.
این تسهیلات بدون کارمزد  بوده و بازپرداخت آن نیز مانند سایر وام‌ها پس از فراغت از تحصیل می باشد.
متقاضیان دریافت این تسهیلات می بایست حداکثر تا تاریخ 15/06/96 نسبت به تکمیل فرم تقاضای وام و ارائه تصویر فیش واریزی روادید و بیمه  و همچنین اعلام شماره حساب 10 رقمی از بانک تجارت  به همراه تاییدیه ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان مبنی بر اعزام دانشجو و سند تعهد محضری که در دفاتر اسناد رسمی تنظیم می گردد،  اقدام نموده ، و مدارک خود را جهت دریافت تسهیلات به ایمیل  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  یا این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  ارسال نمایند.
ارسال اصل سند تعهد به ادرس پستی موسسه الزامی میباشد.
جهت تسریع در امر ثبت اطلاعات، متقاضیان می بایست تصویر فرم تکمیل شده درخواست وام که به پیوست ارائه گردیده و تصویر فیش واریزی روادید و بیمه و تعهد نامه با فرمت jpg و حجم کمتر از 200KB به رایانامه مذکور ارسال نمایند.
( دانشجویانی که در ترمهای قبل سند تعهد محضری خود را تحویل داده اند نیاز به ارسال مجدد تعهد نامه نمی باشد. )
شیوه نامه اعطای تسهیلات سفر به عتبات عالیات جهت آگاهی پیوست می باشد.

معاونت مالی و اداری
موسسه آموزش عالی مهرالبرز

خط ویژه: 88001511-021

با مهرالبرز