10 مهر

معاون آموزشی وزارت علوم | برنامه‌ریزی برای بازنگری سرفصل‌های آموزشی به صورت پنج سال یکبار‎

مجتبی شریعتی‌نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با اشاره به برنامه‌ریزی وزارت علوم برای بازنگری سرفصل‌های آموزشی گفت: برنامه‌ریزی برای بازنگری سرفصل‌ها در وزارت علوم از چند سال گذشته انجام شد به طوریکه در یک مرحله از دو سال پیش تاکنون تمام سرفصل‌های آموزشی که نیاز به بازنگری داشت، بازنگری شد.

وی افزود: بر این اساس سرفصل‌هایی که بیش از 10 سال از عمر آنها می‌گذرد بازنگری شده و نتایج آن اعلام شد.

شریعتی‌نیاسر اظهار داشت: براساس برنامه‌ریزی‌ها قرار شده که هر پنج سال یکبار سرفصل‌های آموزشی مورد بازنگری قرار بگیرد تا دیگر دچار مشکلی در بحث‌های آموزشی نباشیم.

خط ویژه: 88001511-021

با مهرالبرز
تهران- خیابان کارگرشمالی- تقاطع جلال آل احمد- خیابان شکراله پلاک109 -کد پستی 1413684491