10 مهر

برگزاری مسابقه عکس موبایلی « سوگواره حسینی» ویژه دانشجویان

دانشگاهیان می‌توانند تصاویر موبایلی خود از رویدادهای مرتبط با ایام محرم، (مراسم، عزاداری‌ها و... در اقصی نقاط ایران ) و آیین‌های بومی و مذهبی را برای شرکت در این مسابقه ارسال کنند.

شرکت تمامی دانشجویان دانشگاه‌های دولتی، غیرانتفاعی، پیام نور، علمی کاربردی و فنی و حرفه‌ای در این مسابقه آزاد است.

شرکت کنندگان باید آثار خود را حداکثر تا پایان روز 19 مهرماه 1396 به ادمین کانال تلگرام معاونت فرهنگی وزارت علوم به آدرس https://t.me/cnamsrt :id: ارسال کنند، طبق ضوابط و قوانین مهلت ارسال آثار تمدید نخواهد شد.

ارسال مشخصات فردی شرکت کننده از قبیل نام و نام خانوادگی، نام دانشگاه، شماره دانشجویی، شماره تماس، در هنگام ارسال عکس الزامی است.

گفتنی است تصاویر باید به صورت فایل JPG ارسال شود و هر دانشجو می‌تواند فقط یک عکس ارسال کند.

لازم به ذکر است به سه اثر برگزیده جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

خط ویژه: 88001511-021

با مهرالبرز
تهران- خیابان کارگرشمالی- تقاطع جلال آل احمد- خیابان شکراله پلاک109 -کد پستی 1413684491