29 آبان

انتشار اطلاعیه سازمان سنجش درخصوص آزمون دکتری ۹۷

سازمان سنجش آموزش کشور طی اطلاعیه‌ای جزئیات برگزاری آزمون دکتری تخصصی سال ۱۳۹۷ دانشگاه‌های سراسری و آزاد را اعلام کرد.

به داوطلبان عزیز عمیقاً توصیه می کنیم جهت اطلاع از آخرین اخبار ثبت نام و برگزاری آزمون دکتری در کانال تخصصی دکتری عضو شوند… کلیک کنید… .

به گزارش پی اچ دی تست، بنا بر اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، آزمون دکتری ۱۳۹۷ شامل دو مرحله آزمون کتبی و مرحله مصاحبه و بررسی سوابق خواهد بود. اجرای مرحله اول (آزمون متمرکز) توسط سازمان سنجش آموزش کشور و امتیاز مربوط به سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری، مصاحبه علمی و … توسط دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی پذیرنده دانشجو انجام خواهد شد.

زمان ثبت و برگزاری ازمون دکتری 97 - 98 سراسری و ازاد

تمامی دانشجویان و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای میتوانند در صورت دارا بودن شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی در آزمون ورودی شرکت نمایند.

دارندگان مدرک معادل دوره کارشناسی ارشد در صورتی که مشمول آئین نامه شماره ۷۷۶۳۳/۲ مورخ ۹۲/۵/۲۸ که توسط معاون آموزشی وزارت متبوع ابلاغ شده، باشند میتوانند در آزمون شرکت نمایند.

مؤسسات برای پذیرش دانشجو در مهرماه از داوطلبانی میتوانند پذیرش به عمل آورند که حداکثر تا سی و یکم شهریورماه همان سال (سال ۱۳۹۷) فارغ التحصیل شوند. تاریخ فارغ التحصیلی برای داوطلبانی که شروع تحصیل آنان در صورت وجود ظرفیت نیمسال دوم است، سی ام بهمن ماه همان سال (سال ۱۳۹۷) خواهد بود.

گفتنی است جداول رشته ها و مواد امتحانی آزمون ورودی دوره های دکتری (Ph.D) سال ۹۷ (نیمه‌متمرکز) از طریق لینک زیر قابل دریافت است:

دریافت فایل جداول رشته ها و مواد امتحانی آزمون ورودی دوره دکتری ۹۷

خط ویژه: 88001511-021

با مهرالبرز
تهران- خیابان کارگرشمالی- تقاطع جلال آل احمد- خیابان شکراله پلاک109 -کد پستی 1413684491