25 آذر

ثبت نام هجدهمین دوره عتبات دانشگاهیان در سایت لبیک آغاز شد

ثبت نام هجدهمین دوره عتبات دانشگاهیان در سایت لبیک آغاز شد

ثبت‌نام از دانشگاهیان متقاضی اعزام به عتبات عالیات در هجدهمین دوره از امروز 25 آذر ماه آغاز شد و تا 5 دی ماه ادامه خواهد یافت.

دانشگاهیان مشتاق سفر زیارتی عتبات عالیات برای اعزام های بازه زمانی بهمن ۹۶تا اردیبهشت ماه 97 می توانند با مراجعه به سامانه جامع عتبات دانشگاهیان در سایت لبیک به نشانی www.labbayk.ir نسبت به ثبت نام اولیه و شرکت در قرعه کشی اقدام کنند.

ثبت نام در پنج گروه دانشگاهیان سراسر کشور شامل اساتید، متاهلین،دانشجویان دختر ،پسران دانشجو و کارمندان دانشگاه ها انجام می گیرد.

با برنامه ریزی های انجام شده به زائرین دانشگاهی تسهیلات بانک ملت یا صندوق رفاه دانشگاهیان تعلق خواهد گرفت و زائرین می توانند برای سفر عتبات متقاضی دریافت این وام شوند