27 آذر

2 الی 4 دیماه؛کنفرانس بین المللی مدیریت

پانزدهمین کنفرانس نیز همچون دوره‌هاي قبل در چهار سالن موازي در محل همایش های بین المللی رازی برگزار میشود که برنامه های شاخص آن شامل موارد زیر می باشد

سخنراني كليدي

سخنراني كليدي که توسط صاحب‌نظران برجسته حوزه های مرتبط با مدیریت ایراد میشوند از جمله بخش های مهم کنفرانس مدیریت است. با توجه به حضور گسترده مديران و كارشنـاسان در اين كـنفرانس در بخــش سخنرانان كليـدي علاوه بر حضور اساتيد دانشگاهي، مديران حرفــه‌اي ســازمان‌ها نيــز به ارايــه ســخنراني مي‌پـردازند. همـچنين در اين بخش تلاش شده است از حضور اساتيد برجسته بين‌المللي نيز استفاده شود.

سخنرانی اساتید میهمان از دانشگاه‌های داخلی و خارجی

در کنفرانس امسال نیز اساتید بر جسته دانشگاه‌های داخلی وخارجی به ارائه مطالب اختصاصی خود برای کنفرانس مدیریت در قالب سخنرانی‌های کلیدی خواهند پرداخت.

برگزاری کارگاه­ها و سمینارهای آموزشی

تعدادی کارگاه و سمینار آموزشی توسط اساتید داخلی و خارجی مدعو در سالن­های کنفراس با موضوعات تخصصی ارایه خواهد گردید.

نمایشگاه کتب مدیریت

در حاشیه کنفرانس نمایشگاه کتب تخصصی مدیریت با حضور ناشران برتر کتب مدیریت برگزار خواهد شد.

پنل‌ها و میزگردهای تخصصی

میزگردهای تخصصی در خصوص مسائل مختلف با حضور مدیران صنایع و صاحبنظران و اساتید دانشگاه­ها برگزار می‌شود از مهمترین‌های ویژگیهای این نشست‌ها پرسش و پاسخ حاضرین می‌باشد.

ارایه تجارب مدیریتی موفق سازمان‌های کشور

تعدادی از تجارب موفق مدیران که مستند سازی شده است به صورت شفاهی و تعدادی نیز به صورت پوستری ارایه خواهد گردید.

برگزاری نمایشگاه تخصصی

در حاشیه کنفرانس نمایشگاه جنبی با هدف برقراری امکان معرفی تجارب دستاورد­ها و توانمندی سازمانها و شرکتها به مخاطبان کنفرانس برگزار خواهد شد .این نمایشگاه در مقیاسی به مساحت ۴۰۰ متر مربع در محل سالن همایش های رازی برگزار می­شود. شرکتها و سازمان‌های علاقه­ مند برای حضور در نمایشگاه و اختصاص غرفه می­توانند از طریق وب سایت کنفرانس ویا تماس با دبیرخانه کنفرانس اقدام نمایند.

بخش علمی کاربردی
محور اصلی:
مدیریت در فضای پیچیده کسب و کار
ویژه مدیران ارشد و میانی
۲ تا ۴ دی ماه
افتتاحیه کنفرانس روز شنبه ۲ دی ماه ساعت ۱۴
مرکز همایش های بین المللی رازی
برنامه ای متنوع و فشرده برای مدیران ارشد و میانی

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به آدرس http://irimc.com مراجعه نمایید.

روابط عمومی موسسه