12 دی

اطلاعیه وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان – مربوط به نیمسال دوم تحصیلی 96-97

به اطلاع کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل و متقاضی دریافت وام شهریه، می رساند؛ امکان ثبت نام اولیه وام دانشجویی فراهم گردیده و دانشجویان  متقاضی وام می توانند به دو طریق نسبت به ثبت تقاضای وام شهریه خود  اقدام نمایند.
1-    از طریق مراجعه به سایت bp.swf.ir  ( در صورت اعلام صندوق رفاه ) و ایجاد پرونده از طریق ورود به درگاه و تشکیل پرونده
دانشجویان محترم در هر دو حالت می بایست، اصل و تصویر سند تعهد محضری خود را حداکثر تا تاریخ ذکر شده به نشانی موسسه و آدرس ایمیل  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند.
توجه:  دانشجویانی که در ترمهای قبل سند تعهد محضری خود را تحویل امور مالی داده اند تنها فرم درخواست وام را مجددا در همین ترم تحصیلی  تکمیل و ارسال نمایند قابل ذکر است به درخواستهایی ترتیب اثر داده خواهد شد که مدارک ارسالی ایشان کامل و بدون نقص باشد و مربوط به همین ترم باشد.
لازم به ذکر است : ثبت اطلاعات متقاضیان بدون در نظر گرفتن مبلغ وام در سیستم انجام خواهد شد. مبلغ و سقف وام پس از توزیع  اعتبار تخصیص داده شده توسط صندوق تعیین میگردد.
دانشجویانی که به هر نحو در طول ترم درخواست وام داشته اند لازم است درخواست خود را در این مرحله و در بازه زمانی ذکر شده نیز ارسال نمایند ملاک ثبت اطلاعات، درخواستهای ارسالی از تاریخ درج این اطلاعیه میباشد.
کلیه دانشجویان توجه داشته باشند می بایست نسبت به پرداخت کل مبلغ شهریه ( نقد یا اقساط ) در هنگام ثبت نام اقدام  نموده و پس از تخصیص اعتبار از صندوق و تکمیل مراحل اداری می توانند نسبت به استرداد چک های شهریه خود اقدام نمایند.
وام شهریه صندوق رفاه دارای 4 درصد کارمزد میباشد که زمان موثر محاسبه بهره از اولین روز ترم درخواست، شروع و تا تاریخ فراغت از تحصیل محاسبه خواهد شد. بازپرداخت وام استفاده شده پس از پرداخت 10 درصد از مبلغ وام در زمان پایان تحصیل، به صورت 60 قسط ماهیانه قابل بازپرداخت میباشد.
یاداوری می گردد، برابر با آیین نامه وزارت علوم حداکثر وام شهریه قابل پرداخت به دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد 1.150.000 ريال می باشد.
سند تعهد محضری در دفاتر اسناد رسمی تنظیم میگردد. ارسال اصل سند تعهد به ادرس پستی موسسه الزامی میباشد.
جهت تسریع در امر ثبت اطلاعات، تصویر فرم تکمیل شده درخواست وام و تصویر سند تعهد محضری با فرمت jpg و حجم کمتر از 200KB به رایانامه ( ایمیل )  مذکور ارسال گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن 88001511 داخلی 124 سرکار خانم صالحی تماس حاصل فرمایید

لینک فرم ها و مستندات

روابط عمومی موسسه