19 مهر

گزارش برگزاری بازدید از نیروگاه سیکل ترکیبی پرند

گزارش برگزاری بازدید از نیروگاه سیکل ترکیبی پرند

به لطف و یاری خدا، امور دانشجویی-فرهنگی مهرالبرز و با همکاری صمیمانه استادگرامی جناب آقای دکتر سقط فروش و کلینیک مدیریت پروزه وساخت موفق به برگزاری تور بازدید از نیروگاه سیکل ترکیبی پرند در مورخ چهارشنبه  13 آبان ماه 94 از ساعت 8:00 تا 15:00 شد. با توجه به محدودیتی که در اخذ مجوز بازدید وجود داشت در مدت 3 روز 24 نفر ثبت نام نمودند که 20 نفر در روز بازدید حضور داشتند.

بازدید از ساعت 8 صبح از جلوی در دانشگاه مهرالبرز شروع شد و بازدیدکنندگان در ساعت 9:15 صبح وارد سایت نیروگاه پرند شدند. در ابتدا ضمن خیر مقدم مسئول HSE پروژه نکاتی در مورد قوانین و مقررات نیروگاه اعلام گردید، سپس در دفتر مدیر پروژه (جناب آقای مهندس قزلو) پس از پذیرایی اولیه، در خصوص پروژه توضیحات داده شد و بروشور هایی نیز در اختیار بازدید کنندگان قرار گرفت.

در ادامه با توجه به هماهنگی های صورت گرفته از بخش گازی نیروگاه بخار شامل اتاق کنترل مرکزی بخش گازی نیروگاه و سایر قسمت های مختلف بخش گازی نیروگاه (مانند Gas Turbin Hall) و در ادامه از قسمت های مختلف در حال ساخت بخش بخار نیروگاه مانند HRSG و ACC بازدید صورت گرفت که در تمامی موراد توضیحاتی برای بازدیدکنندگان داده شد.

بعد از پایان این قسمت از بازدید وارد دفتر فنی پروژه شدیم و مدیر محترم پروژه و سرپرست محترم دفتر فنی پروژه به توضیحاتی در خصوص نحوه برنامه زمانبندی پروژه ونرم افزار های مورد استفاده پرداختند. سپس به جهت صرف ناهار وارد سالن ناهار خوری مجموعه شدیم.

درادامه مدیریت پروژه به سوالات بازدیدکنندگان جواب دادند و سپس از قسمت های مختلف تجهیز کارگاه بازدید گردید و در انتها در ساعت 14:00 بازدید به اتمام رسید و به سمت تهران حرکت کردیم.

کامران جهانگیری
دانشجوی رشته مهندسی مدیریت و ساخت ورودی 93 مهرالبرز