11 شهریور

آغاز ثبت نام نخستین بازدید علمی سال تحصیلی جدید دانشجویان مهرالبرز از کارخانه جینوورا

نخستین بازدید علمی دانشجویان موسسه اموزش عالی مهرالبرز بر اساس برنامه اعلام شده نیمسال نخست،در پنج شنبه دوازدهم مهرماه 1397از ساعت 8 تا 14 برگزار می گردد.

در این بازدید اولویت با دانشجویان رشته مهندسی صنایع و مدیریت صنعتی است.

واحد مورد بازدید:

مجتمع کشت و صنعت ژینو کارا آوه در۱۳۸۹ به منظور کشت گیاه آلوئه ورا و تولید انواع نوشیدنی و محصولات بهداشتی حاصل از آن با بهره گیری از تجربه و دانش فنی اساتید و کارشناسان بنام داخلی و خارج از کشور تاسیس گردیده است. این شرکت تحت نام و برند Gino Vera Limited انگلستان در ایران فعالیت مینماید.

• نشانیآغاز ثبت نام نخستین بازدید علمی سال تحصیلی 1397-98  دانشجویان مهرالبرز  از کارخانه جینوورا:
  • بزرگراه تهران-ساوه، منطقه اقتصادی سلفچگان
  • ساعت شروع بازدید:
  • 7:45 دقیقه از محل موسسه
  • ساعت پایان بازدید:
  • حدود 14
  • زمان ثبت نام:
  • 12 شهریور 1397 لغایت جمعه ششم مهرماه

برخی تذکرات:
- در صورتی که تصمیم گرفتید در برنامه حضور نیابید و ثبت نام کرده بودید با ارسال پیام از طریق اتوماسیون آموزشی  یا تماس با داخلی 202 نسبت به لغو بازدید خود اقدام فرمایید (تا پایان وقت اداری چهارشنبه 11 مهرماه)، در سال تحصیلی جدید عدم شرکت در یک بازدید سبب محرومیت از استفاده از خدمات دانشجویی و فرهنگی خواهد شد

-لطفاً در راس ساعت اعلام شده جهت حرکت در محل موسسه حضور بیابید.

-لطفاً ضمن حفظ شئونات دانشگاهی در بازدید شرکت فرمایید.

لینک ثبت نام