19 مهر

با یک کلیک؛اخبار دانشگاه مهرالبرز همیشه همراه شماست

به گزارش روابط عمومی مهرالبرز، به اطلاع اساتید، دانشجویان و کلیه مخاطبان موسسه آموزش عالی مهرالبرز می‌رساند که کاربران فضای مجازی می‌توانند برای دریافت آخرین اخبار دانشگاه در کانال خبری ما در تلگرام با کلیک بر لینک زیر عضو شوید و مهمترین عناوین خبری دانشگاه را در قالب پیامک های خبری دریافت کنید.

توجه : لطفا دقت داشته باشید که حتما تلگرام شما بروزرسانی شده به آخرین نسخه ی این نرم افزار باشد. ضمنا فقط و فقط از طریق تلفن همراه میتوانید از این قابلیت استفاده نمایید و این امکان فعلا در نسخه ی دسکتاپ وجود ندارد.

برای بروز رسانی میتوانید با توجه به سیستم عامل گوشی تلفن همراه خود از لینک های زیر استفاده کنید.

گوگل پلی | کافه بازار  | آی تونز | ماکروسافت ویندوزفون

سپس برای عضویت در کانال خبری باشگاه خبرنگاران می‌توانید بر روی آیکون زیر کلیک ، سپس گزینه Join را انتخاب کنید.

ویژگی های کانال:

1- دسترسی آسان و سریع به آخرین اخبار و اطلاعیه های مهم موسسه

2- عضویت نامحدود و رایگان

3- قابلیت حذف پیام: در گروه پیام ارسالی به هیچ وجه حذف نمی شود ولی در کانال مدیر می تواند پیام را هم حذف کند.

4- تعداد مشاهده: چند نفر مطلب ارسالی کانال را خوانده اند

5- لینک عمومی و منحصر به فرد:  www.telegram.me/mehralborz

6-پیغام آزاردهنده عضویت و ترک گروه وجود ندارد: در کانال، اگر کسی خارج شود یا بپیوندد هیچ پیامی برای سایر افراد نمی رود و این گونه مزاحمت نسبی کمتری هم دارد.