25 دی

تخفیف 70 درصدی شرکت در چهاردهمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه ویژه دانشجویان مهرالبرز

به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند طبق هماهنگی به عمل آمده با دبیرخانه چهاردهمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه، توافق گردیده که ثبت نام دانشجویان دانشگاه مهر البرز با 70 درصد تخفیف انجام شود.
از کلیه دانشجویان علاقمند به شرکت در این کنفرانس دعوت می گردد ضمن واریز مبلغ 190 هزار تومان به شماره کارت  2925-1252-8610-6219 نزد بانک سامان بنام موسسه آموزش عالی مهر البرز  واریز نموده و عکس فیش واریزی را به همراه عکس کارت دانشجویی یا گواهی فارغ التحصیلی و شماره تلفن همراه  و آدرس پست الکترونیک شخصی خود، نهایتاً تا 12 بهمن ماه به ایمیل دفتر پژوهش به نشانی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند.
ضمنا جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید در ساعات اداری با تلفن 57658-021 داخلی 221 سرکار خانم سامانی کارشناس دفتر پژوهش تماس حاصل فرمایید.
لازم به ذکر است چهاردهمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه در تاریخ 5 و 6 اسفند ۱۳۹۷ در شهر تهران دانشگاه علوم پزشکی ایران، مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار خواهد شد.
تم اصلی کنفرانس: چالشهای فزاینده مدیریت پروژه محور: بنیانها و راهکارها (با تاکید بر عوامل نهادی ناکارآمدی فنی اجرایی کشور)
وبسایت:  iipmc.com           | دانلود بروشور کنفرانس

دفتر پژوهش و همکاری های علمی مهرالبرز