25 بهمن

اطلاعیه تعویق برنامه های مربوط به دهه فجر معاونت دانشجویی-فرهنگی مهرالبرز

پیرو اطلاعیه معاونت دانشجویی-فرهنگی مهرالبرز، با توجّه به درخواست واصله و سیاست موسسه مبنی بر استفاده حداکثری دانشجویان و دانش آموختگان از برنامه ای فرهنگی، ورزشی و دانشجویی برنامه های زیر به تاریخ های نهم و دهم اسفندماه (پنج شنبه و جمعه ) انتقال می یابد، لازم به ذکر است ثبت نام برنامه ها تا روز هفتم اسفندماه ادامه خواهد داشت:

-  بازی رایانه ای آنلاین: شروع از پنج اسفندماه و ثبت نام از طریق پرتال آموزشی با بازی ریورسی خواهد بود و افراد ثبت نام شده در لیگ آنلاین این بازی پذیرش خواهند شد.

ثبت نام مسابقات بازی های رایانه ای

-  تور تهران گردی که با هزینه های اعلام شده و همینطور برای اعضای شورای صنفی و انجمن های علمی و کانون دانش آموختگان رایگان خواهد بود، به روز دهم اسفندماه انتقال میابد .ثبت نام این برنامه از طریق وب سایت و تا تاریخ هفتم اسفندماه ادامه خواهد داشت.

-  مسابقه فرهنگی و اطلاعات عمومی و تاریخ به نهم اسفندماه ساعت 13 الی 18 در طبقه پنجم ساختمان اداری مهرالبرز انتقال یافته و ثبت نام آن تا هفتم اسفندماه از طریق بخش دانشجویی پرتال آموزشی ادامه خواهد داشت.

-  مسابقات ورزشی پینت بال به صبح پنج شنبه نهم اسفندماه ساعت 8:30 الی 12 انتقال یافته و ثبت نام آن تا هفتم اسفندماه از طریق پرتال آموزشی ادامه خواهد داشت.

ثبت نام مسابقات پینت بال بزرگداشت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی (مهر فجر)

-  دانشجویان برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 021.57568 داخلی 202 تماس حاصل فرمایند.