04 اسفند

اختتامیه هفتمین کنفرانس بین‌المللی یاددهی و یادگیری الکترونیکی برگزار شد

اختتامیه هفتمین کنفرانس بین‌المللی یاددهی و یادگیری الکترونیکی با مشارکت ۱۲ کشور و ۲۰ داور بین‌المللی برگزار شد.

اختتامیه سیزدهمین کنفرانس کشوری و هفتمین کنفرانس بین‌المللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی با مشارکت بیش از ۱۲ کشور  (ارسال مقاله) و ۲۰ داور بین‌المللی و با حضور علی خاکی صدیق رئیس دانشگاه خواجه نصیر، معاون وزیر آموزش و پرورش و مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در دانشگاه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد.

این کنفرانس متعلق به انجمن یاددهی الکترونیکی (یادا) است که در ۴ بخش مستقل، نقش آموزش الکترونیکی در آموزش و پرورش، نقش آموزش و پرورش در کسب و کار و مهارت افزایی، سلامت پزشکی و آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان برگزار شد و موسسه آموزش عالی مهرالبرز نیز حامی معنوی این مراسم بود.

همچنین کتابچه کنفرانس در اینجا قابل دسترسی می باشد.