15 اسفند

تور دانشجویی تهرانگردی مهرالبرز در محله عودلاجان برگزار شد

به گزارش معاونت دانشجویی-فرهنگی مهرالبرز، در روز جمعه 10 اسفندماه با حضور  دانشجویان علاقمند تور یک روزه تهرانگردی محله عودلاجان برگزار شد.
در این بازدید ابتدا بازارچه صنایع دستی عودلاجان مورد بازدید قرار گرفت و تاریخچه ای از محله و بازار بیان شد،پس از آن امامزاده یحیی و نمای خارجی عمارت کاظمی مورد بازدید واقع شد، و در مورد میرزا کاظم تفرشی مالک اولیه بنای عمارت کاظمی توضیحاتی داده شد و همچنین معماری بنا مورد اشاره قرار گرفت.
پس از آن گشت در خیابان امامزاده یحیی ادامه یافت و در این بین تاریخچه ای از توسعه شهری تهران و همچنین مدارس و مساجد محل بیان شد
در ادامه در مورد بیمارستان دکتر سپیر و کانون خیرخواه توضیحات لازم به شرکت کنندگان داده شد .
نقطه ی بعدی این تور بازدید از خانه موزه شهید مدرس و صرف نوشیدنی در شربت خانه این مکان بود.
در نهایت با بازگشت به بازارچه سنتی عولاجان ناهار حاضران صرف گردید و تور به پایان رسید.

?عکس های بیشتر: instagram.com/p/BuqeqA2hJoF/

معاونت دانشجویی-فرهنگی مهرالبرز