21 فروردين

انتخاب لیدر شبکه اعضای جوان ایران به عنوان عضو هیئت داوران جایزه بین المللی مدیر پروژه جوان برتر

برگزیدن لیدر شبکه اعضای جوان ایران به عنوان عضو هیئت داوران جایزه بین المللی مدیر پروژه جوان برتر (YPMY 2019)
به گزارش روابط عمومی مهرالبرز، جناب آقای  مهندس محمد معهود دستیار برتر آموزشی دانشکده علوم مهندسی و از دانش آموختگان مهرالبرز به عنوان لید شبکه اعضای جوان ایران به عنوان اولین ایرانی عضو هیات داوران جایزه بین المللی مدیر پروژه جوان برتر انتخاب شد.
انجمن بین‌المللی مدیریت پروژه (IPMA) نهادی تشکیل شده از حدود 70 انجمن عضو است که به توسعه دانش مدیریت پروژه در سراسر مناطق تحت تأثیر خود از جمله اروپا، آسیا، آفریقا، خاورمیانه، استرالیا، آمریکای شمالی و جنوبی می پردازد.
هدف و چشم انداز IPMA این است که به مرجع پیشرو در زمینۀ مدیریت پروژه، طرح و پورتفولیو تبدیل شود. در طول تلاش های این نهاد، در آینده‌ای نزدیک تجربیات برتر (Best Practice) مدیریت پروژه به طور گستردهای شناخته شده و به طور مطلوبی در تمام سطوح سازمان های بخش دولتی و خصوصی اعمال می شود.
جوایز تعالی پروژه و همچنین جوایز دستاورد فردی IPMA با یکدیگر ادغام می شوند تا پروژه ای را با تمرکز بر روی نیروی انسانی و سازمان آن، با فرصت محک زده شدن در برابر سایر همتایان و نیز ارائه یک عملکرد جهانی ایده‌آل اجرا نماید.
دسته بندی ها
جوایز انجمن‌های عضو IPMA شامل 2 دسته بندی کلی و 6 زیر مجموعه فرعی است:
1.    پروژه های اجتماعی:
•    پروژه های توسعۀ منطقه ای
•    پروژه های خدمات اجتماعی
•    پروژه های بین‌المللی سرمایه گذاری شده در حوزه کمک‌های بشر دوستانه
•    پروژه های پایدار

2.    جوایز فردی:
•    مدیر پروژه جوان برتر سال (YPMY)
•    مدیر پروژه برتر سال

هیئت داوران
اعضای هیئت داوران امسال جایزه مدیر پروژه جوان برتر (2019 YPMY)، متشکل از مدیران پروژه با تجربه، متخصصان بخش های مختلف در زمینه‌های مدیریتی از شرکت ها و سازمان های حاضر در صنعت و یا حوزه فعالیت های مرتبط در کشورهای گوناگون دنیا می‌باشد.
ریاست هیئت داوران
    مارک پَچ (استرالیا)
اعضای هیئت داوران
    اِلِنی تسچلیدو (یونان)
    اینسی اِسلاکا (لتونی)
    آیریس هاوک رامیس (اتریش)
    جسیکا هودینات (استرالیا)
    محمد معهود (ایران)
    مایکل راجرز (ایالات متحده آمریکا)
    سباستین فَن هِسِ (هلند/ ایالات متحده آمریکا)
لازم به ذکر است که "محمد معهود" اولین ایرانی است که در هیئت داوران جوایز معتبر IPMA جهانی جای می‌گیرد.