14 ارديبهشت

دفتر کانون دانش آموختگان در مهرالبرز یکساله شد

دفتر کانون دانش آموختگان مهرالبرز  با هدف بهره گیری از استعدادها ، توان ، تجربه و تخصص دانش آموختگان موسسه آموزش عالی مهرالبرز در راستای تقویت و ارزش آفرینی برای اعضا و با استناد به موافقت اصولی کمیسیون کانون های دانش آموختگان وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری به عنوان یک کانون صنفی و غیردولتی در تاریخ سه شنبه 11 اردیبهشت ماه 1397 و همزمان با نیمه شعبان (شب میلاد حضرت مهدی (عج) ) در محل ساختمان اصلی موسسه (طبقه همکف) با حضور جناب آقای دکتر رحیم عبادی ریاست محترم موسسه مهرالبرز افتتاح شد، و در جلسه ای در همان روز با حضور اعضای هیات مدیره جناب آقای حمیدرضا معصومی با اکثریت آرا اعضا هیئت مدیره به عنوان مدیرعامل کانون دانش آموختگان مهرالبرز و سرکار خانم ندا نجفی هم به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره کانون، جهت حضور دائمی در موسسه انتخاب شدند.
از زمان افتتاحیه تا پایان سال 97 فعالیت های ذیل توسط کانون دانش آموختگان مهرالبرز انجام شد:
1-    رونمایی از سایت کانون دانش آموختگان مهرالبرز به آدرس http://Alumni.Mehralborz.ac.ir و تخصیص یک سایت رایگان به دانش آموختگان
2-    برگزاری وبینارهای علمی (آشنایی با دوره جامع سرمایه گذاری در مسکن ، آشنایی با دوره های مدیریت پروژه ، آشنایی با راه های پذیرش دکترا از دانشگاههای خارج از کشور ،آشنایی با بلاکچین، فرصت ها و چالش های آن، دانستنیهای مفید و کاربردی پیرامون بیمه تامین اجتماعی شرکت ها )
3-    برگزاری دوره های زبان انگلیسی (همايش گرامر زبان ويژه آمادگي آزمون دكترا ، تافل ، آيلتس ، كارگاه زبان پايه و مكالمه ، كارگاه آيلتس (مقدماتي تا پيشرفته) ، همايش نكات طلايي آزمون دكترا ، E.P.T  و Tolimo ، همايش مكالمات  در سفر  ، همايش 1500 لغت، دوره فن ترجمه و اشتغال کار ، برگزاري آزمون هاي ماك)
4-    برگزاری کارگاه های آموزشی حضوی و آنلاین ( دوره Msp ، دوره Spss  ، دوره Advanced Excel)
5-    برگزاری دوره های آمادگی کنکور دکتری 98 وMSRT  (گرامر و درک مطلب زبان عمومی(ترفندهای تست های کنکور دکتری زبان زیر 15 ثانیه ) ، استعداد تحصیلی ، مدیریت از دیدگاه اسلام )
6-    تخصیص و اجاره کلاس جهت یادگیری گروهی
7-    برگزاری برنامه های تفریحی ( ضیافت افطاری ، بازدید از برج میلاد و  پل معلق ، بازدید از باغ پرندگان ، بازدید از هیومن پارک ، استفاده از مجموعه آبی آفتاب (استخر، سونا، جکوزی، غار نمک بصورت رایگان، بازديد از سي و دومين نمايشگاه بين المللي كتاب)
8-    برگزاری تورهای مسافرتی (تنگه واشی ، ماسوله ، قلعه رودخان و آبعلی ، نياسرو كاشان)
9-    برگزاری برنامه های کوهپیمایی (درکه ، دربند ، کلکچال ،چیتگر و دارآباد، توچال)
10-    برگزاری بزرگترین جشن دانش آموختگی موسسه آموزش عالی مهرالبرز ویژه ورودی های 95 در تالار اندیشه تهران با حضور بیش از 700 نفر
11-    اجرای مراسم نخستین جایزه ملی یادگیری الکترونیکی کرسی یونسکو
12-    ارائه خدمات رفاهی ویژه مهرالبرزی ها (خدمات حقوقي و قضایی ، تسهيلات ويژه خريد خودرو ، رستوران سنتي باغ بهار(فرحزاد) ،كافه رستوران كافه كارگاه ، اجاره زمين فوتبال ، آژانس گوهرشادگشت ،ارائه خدامات مشاوره ای پوست و سلامت زیر نظر مجرب ترین پزشکان متخصص پوست ایران با همکاری شرکت یاسیما)
13-    همکاری با مرجع متخصصين ايران( Irexperts) جهت  ایجاد اشتغال ویژه دانش آموختگان
14-    ارتباط و ورود دانش آموختگان به صنعت
15-    برگزاری جلسات کارآفرینی و استفاده از تجارب دانش آموختگان
16-    انتشار دو شماره  نشریه مهرنامه با همکاری دانش آموختگان مهرالبرز
17-    برگزاري همايش مشاوره براي انتخاب رشته دكتري 98
برنامه های آتی کانون دانش آموختگان مهرالبرز
1-    ارائه بسته جامع خدمات رفاهی ، تفریحی به مهرالبرزی ها ( تخفیف های ویژه هتل ها و اقامتگاه ها در سراسر کشور ، سینماها ، مجموعه های ورزشی ، باغ موزه ها ، تالارها و رستوران ها ، تعمیرات و خدمات لوازم خانگی ، لوازم دیجیتال ، پوشاک و ...)
2-    ارائه خدمات بیمه ای به دانش آموختگان ( بیمه عمر ، درمان ، ثالث ، خودرو و بدنه و....)
3-    برگزاری جشن دانش آموختگی ورودی های 1396

روز چهارشنبه 11 اردیبهشت ماه در مراسمی یکساله شدن دفتر کانون دانش آموختگان با حضور اعضای کانون جشن گرفته شد.
دانش آموختگان و نیز دانشجویان مهرالبرز می توانند جهت آشنایی بیشتر و همچنین دریافت خدمات و شرکت در فعالیت های کانون دانش آموختگان مهرالبرز از طریق وبسایت و شبکه های اجتماعی در ارتباط باشید.
 وبسایت:  http://Alumni.Mehralborz.ac.ir
آی دی : MehralborzAlumni@ در تلگرام، اینستاگرام و آپارات