04 خرداد

1 الی 18 خرداد ماه؛ ثبت نام بازدید علمی از تصفیه خانه جنوب شهر تهران

پیرو اطلاعیه معاونت دانشجویی-فرهنگی مهرالبرز، طی هماهنگی های انجام شده، بازدید تخصصی ازتصفیه خانه فاضلاب جنوب شهر تهران ویژه دانشجویان مهرالبرز روز چهارشنبه 22خرداد ماه 1398 برگزار مي گردد.

تصفیه‌ خانه فاضلاب جنوب تهران، به عنوان یکی از پیشرفته‌‌ ترین تصفیه‌ خانه فاضلاب کشور در مجموع برای ۸ واحد، هر واحد به ظرفیت ۵۲۵ هزار نفر تعریف شده و در حال حاضر ۶ واحد از آن احداث و به بهره برداری رسیده است و  جمعیتی در حدود ۳ میلیون و ۱۵۰ هزار نفر را تحت پوشش قرارداده است.

در حال حاضر به طور متوسط میزان فاضلاب تولیدی در حدود ۶۷۵ هزار متر مکعب در شبانه روز است و این ۶ واحد در سال توان تولید بیش از۲۴۰ میلیون مترمکعب پساب را دارند. این پساب می‌تواند آب مورد نیاز کشاورزی دشت‌ های پایین دست تهران را که هم اکنون یا آب ندارند یا با آب سطحی و یا فاضلاب خام آبیاری می‌شوند، تامین کند.

تولید برق از گازهای حاصل از تصفیه فاضلاب شهری برای اولین بار در کشور: در مرحله طراحی این تصفیه‌ خانه، علاوه بر بخش مایع، بخش پردازش و تصفیه لجن نیز دیده شده است. بیوگاز به‌ دست آمده از بخش لجن حاوی متان بوده و می‌تواند برای تولید انرژی مفید مورد استفاده قرار گیرد. یکی از بزرگترین نیروگاه های بیوگاز حاصل از تصفیه فاضلاب در جهان در محل تصفیه خانه فاضلاب جنوب تهران در حال حاضر سالیانه در حدود ۶۰ گیگاوات انرژی الکتریکی و ۲۰۰ تراژول انرژی حرارتی تولید می گردد که این مقدار معادل تأمین برق مصرفی یک شهرک مسکونی ۸۰ هزار نفری است. بزرگترین نیروگاه بیوگاز کشور ۸۰ درصد برق مصرفی و ۱۰۰ درصد حرارت مورد نیاز بهره برداری از تأسیسات تصفیه خانه را تأمین و صرفه جویی انرژی فسیلی در حدود ۱۵۰ هزار بشکه نفت خام  (۴۰۰ هزار متر مکعب گاز) را به دنبال دارد.

با توجه به نیروگاه های بیوگاز در حال بهره برداری، نیروگاه بیوگاز تصفیه خانه فاضلاب جنوب تهران به عنوان بزرگترین نیروگاه بیوگاز کشور با ظرفیت ۷,۴ مگاوات در ساعت معادل ۶۰% ظرفیت نیروگاه های بیوگاز در حال بهره برداری کشور است..

شرایط ثبت نام:

-زمان ثبت نام 1 الی 18 خرداد ماه از طریق تکمیل فرم ثبت نام بازدید (بخش دانشجویی-فرهنگی پرتال آموزشی)

پوشش مناسب و همراه داشتن کارت ملی و دانشجویی ضروری است.

- حضور دانشجویان راس ساعت 7:30 روز چهارشنبه 22 خرداد در محل موسسه (خیابان کارگرشمالی- خیابان صالحی-تقاطع دانش ثانی- پلاک36) اجباری است.

-اولویت ثبت نام با دانشجویان رشته مهندسی محیط زیست می باشد.

لینک ثبت نام

جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن 57658-021 داخلی 202 تماس حاصل فرمایید.