02 ارديبهشت

آرشیو 4 | ویروس کرونا: پیشگیری و دانستنی‌های ضروری (آموزش همگانی)

اینترنت سبب می‌شود که دسترسی سریع و آسانی به مطالب گوناگون داشته باشیم. در عین حال مطالب زیادی نیز میان کاربران دست‌به‌دست می‌شوند که از نظر علمی اشتباه هستند.

این دوره آموزشی کوتاه، در کمتر از ۱۵ دقیقه شما را با دانستنی‌های ضروری ویروس کرونای جدید آشنا خواهد کرد و محتوای آن زیر نظر سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران و با همکاری جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران و همچنین انجمن پزشکان عمومی ایران تهیه شده است.

لازم به ذکر است یافته‌ها و اطلاعات جدید در رابطه با این ویروس در همین صفحه و دوره، به‌روز خواهد شد و می‌توانید با مراجعه مجدد به این صفحه، اطمینان حاصل کنید که به اطلاعات به‌روز دسترسی دارید.

در پایان این دوره می‌توانید با ثبت مشخصات خود گواهینامه جمعیت هلال احمر را نیز دریافت نمایید. این دوره جزو دوره‌های مبتنی بر نیاز محلی جمعیت هلال احمر محسوب می‌گردد. گواهینامه دوره ۷۲ ساعت بعد از اتمام دوره و پرکردن فرم ثبت مشخصات در سایت آموزش همگانی جمعیت هلال احمر به نشانی khadem.ir قابل دریافت خواهد بود.

برای دیدن این دوره رایگان کلیک کنید