01 آذر

فراخوان دعوت به همکاری نشریه دانشجویی راه مهر

آیا "راه مهر" را می شناسید؟

او هم یک عضو از دانشگاه مهر البرز است. البته یک عضو افتخاری. عضوی که برای تعالی و پیشرفتش به یاری و همراهی همه اساتید محترم و دانشجویان عزیز مهر البرز امیدوار است.
او، طفل نوپای مهر البرز است که می خواهد راه رفتن را بیاموزد. می خواهد باشد و هر روز بهتر شود. می خواهد دستش را بگیرید تا بزرگ شود و روزی دستتان را بگیرد. اندیشه ها و باورهایتان که با سرانگشت تدبیر نقش میبندد، او را هر روز پر بارتر خواهد کرد. حیاتش به گرمی حضور شما و تلاشتان در به بار نشستن آن، وابسته است.
پس، او را از سرچشمه غنی افکارتان سیراب سازید. باشد که روزی قد علم کند در میان دوستانش؛ و مایه افتخار و مباهاتتان باشد.
نشریه راه مهر، اولین نشریه دانشگاه مهر البرز است که به مدت یک سال است که منتشر می شود و انتشار آن با حضور گرم شما تداوم خواهد داشت.
از کلیه دانشجویان و علاقمندانی که تمایل به همکاری در شماره های آتی این نشریه در زمینه نگارش مقاله، مصاحبه، عکس، امور گرافیکی و طراحی و ... را دارند،دعوت به عمل می آید.
علاقمندان، آمادگی همکاری خود را با ذکر نام و نام خانوادگی، رشته تحصیلی و نوع همکاری با نشریه را حداکثر تا روز دوشنبه 14 مهرماه به آدرس پست الکترونیکیاین آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید اعلام فرمایید تا بتوانیم در دومین جلسه کلاسهای حضوری شماره جدید نشریه را منتشر نماییم.
جهت مشاهده شماره های پیشین نشریه، روی لینک زیر (شماره صفر  | شماره یک | شماره دو ) کلیک فرمایید.

امور دانشجویی-فرهنگی مهرالبرز

تاریخ انتشار 07 مهر 1393