21 ارديبهشت

گزارش وبینار عمومی ابزارهایی برای موفقیت در تدریس آنلاین با سخنرانی پروفسور لیزا داولی

وبینار عمومی ابزارهایی برای موفقیت در تدریس آنلاین با سخنرانی پرفسور لیزا داولی، استاد تمام و مدیر گروه تکنولوژی آموزشی دانشگاه ایالتی بویز از ساعت 8:30 لغایت 10:00 روز یکشنبه مورخ 12 اردیبهشت ماه 95 و به مناسبت بزرگداشت روز معلم برگزار شد.

در این وبینار که با استقبال بسیار خوبی از سمت اساتید، دستیاران آموزشی، دانشجویان و سایر علاقمندان حوزه یادگیری الکترونیکی همراه بود، حول سه محور اصلی نقش استاد در محیط یادگیری الکترونیکی، نقش Community of practice (CoP)در یادگیری الکترونیکی و روندهای یادگیری الکترونیکی بحث شد.

برای مشاهده فایل ارائه پرفسور لیزا داولی و فایل ضبط شده سخنرانی ایشان به لینکهای زیر مراجعه نمایید. امید است طبق مذاکرات صورت گرفته با پرفسور لیزا داولی، در آینده نیز شاهد همکاری های بیشتر و نزدیک تری با ایشان باشیم.

لینک فایل ارائه

دفتر امور پژوهشی و منابع یادگیری