25 خرداد

گزارش روند تحقيقات كارگروه ها در شانزدهمین کلینیک مدیریت پروژه و ساخت

جلسه شانزدهم كلينيك مديريت پروژه و ساخت در روز شنبه 22 خرداد ما ه 95 در محل دفتر مركزي مهرالبرز برگزار شد. در اين جلسه نسخه نهايي يك مقاله و همچنين 4 نسخه از مقالات در حال اتمام كار مورد بررسي نهائي قرار گرفتند. 2 مقاله براي ترجمه مورد پذيرش واقع شد و انتظار مي رود در جلسه آتي بتوان 2 نسخه ديگر از تحقيقات را براي ارسال به منظور ترجمه، نهايي كرد.
همچنين مقرر شد تا با توجه به نياز اعضاي محترم طلائي كلينيك، كارگاهي تحت عنوان اكسل پيشرفته براي مديران پروژه توسط يكي از اساتيد در 2 الي 3 جلسه برگزار گردد كه نتيجه اين هماهنگي به اطلاع اعضا خواهد رسيد.
جلسه آينده كلينيك در روز شنبه 5 تير 95 راس ساعت 5 بعد از ظهر برگزار خواهد شد. جلسه بعدي به بررسي ادامه روند تحقيقات كارگروه ها خواهد پرداخت و در صورت هماهنگي نهايي، كارگاه اكسل پيشرفته را نيز بهمراه خواهد داشت.