02 تیر

تمدید مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد 95

مشاور عالی سازمان سنجش  از تمدید مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۹۵ تا ساعت ۲۴ شنبه پنجم تیرماه خبر داد.

دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرگزاری مهر افزود: این مهلت به منظور فراهم آوردن تسهیلات لازم برای آن دسته از داوطلبان مجاز به انتخاب رشته که تاکنون نسبت به انتخاب رشته و ثبت کدرشته محل های انتخابی خود در فرم انتخاب رشته الکترونیکی اقدام نکرده اند، ایجاد شده است.

وی افزود: همچنین با توجه به اینکه برخی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی پس از انتشار دفترچه راهنمای شهری، اقدام به اعلام رشته جدید و یا حذف رشته موجود و یا اصلاح برخی شرایط رده اند، اصلاحیه دفترچه راهنمای انتخاب رشته امروز اعلام می شود.

توکلی خاطرنشان کرد: تغییرات اعلام شده از سوی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی از طرف شورای گسترش آموزش عالی به سازمان سنجش اعلام شده است و این تغییرات به صورت اصلاحیه دفترچه از بعد از ظهر امروز دوم تیرماه از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش منتشر و به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

وی افزود: داوطلبان باید در این فرصت نسبت به انتخاب رشته کدرشته محل‌های مورد علاقه خود از دفترچه راهنما اقدام کنند و پس از انتشار اطلاعیه اصلاحات دفترچه می‌توانند، نسبت به ویرایش کدرشته محل‌های انتخابی خود اقدام کنند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور افزود: داوطلبانی که بر اساس مندرجات کارنامه مجاز به انتخاب رشته هستند تا ساعت ۲۴ شنبه پنجم تیرماه فرصت دارند ضمن مطالعه دفترچه راهنما و انتخاب حداکثر ۱۰۰ کدرشته نسبت به ثبت کد رشته های انتخابی خود اقدام کنند.

وی گفت: ۴۴۴ هزار و ۵۳۹ داوطلب مجاز به انتخاب رشته در کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۵ هستند.

موسسه آموزش عالی مهرالبرز، به عنوان نخستین موسسه آموزش عالی الکترونیکی غیرانتفاعی کشور، در سال تحصیلی 96-1395 در 17 رشته کارشناسی ارشد(جدول ذیل) دانشجو می پذیرد

برای کسب اطلاعات بیشتر و نیز مطالعه جزییات بیشتر رشته ها به منوی اصلی وبسایت، بخش دانشکده ها مراجعه نمایید.

جدول شهریه - ورودی مهر 95-1396