06 تیر

وقت طلاست؛ چرا باید از فید وبسایت استفاده کنیم؟

فناوری فید feed که آن را در فارسی «خوراک» یا «خبرمایه» هم ترجمه کرده‌اند، فناوری‌ای است که می‌تواند گشت و گذار شما را در اینترنت متحول کند. فید راهی برای دسترسی سریع و بدون دردسر به آخرین اخبار و نوشته‌های سایت و وبلاگهاست.

اگر تا به حال از فید استفاده نمی‌کردید، این نوشته را بخوانید و وقت وب‌گردی یک روزتان را صرف آشنایی با آن کنید، مطمئنا پشیمان نخواهید شد و در آینده از روزی که در آن با فید آشنا شدید به نیکی یاد خواهید کرد!

چرا باید فید بخوانیم؟!
تصور کنید که دوست دارید همیشه مطالب چند وبلاگ به خصوص را بخوانید و یا از آخرین اخبار روز دنیا مثلا در مورد سیاست و اخبار روز، پزشکی یا فناوری مطلع باشید و از آخرین اخبار و رویدادهای دانشگاه خود مطلع باشید. برای این کار مجبور هستید که هر روز از همه این وبلاگ‌ها و سایت‌های خبری بازدید کنید. این کار چندان ساده نیست و وقت‌گیر است. شما باید هر روز زمان زیادی در انتظار باز شدن صفحات اینترنتی بنشینید و تازه اصلا هم معلوم نیست که وبلاگ مورد نظر شما به‌روز شده باشد!
فید دقیقا چیزی است که به کار شما می‌آید. به کمک فید، مرور مطالب تازه سایت‌ها و وبلاگ‌ها بسیار ساده می‌شود.

معمولا آیکن RSS به طور آشکار در وب‌سایت‌ها وجود دارد. این آیکن معمولا بزرگ و بعضا به رنگ نارنجی رنگ ( Zoomit.ir RSS و یا Zoomit Feeds ) است که به خوبی در صفحه وب مشخص می‌شود. برخی وب‌سایت‌ها نیز از یک لینک ساده متنی با نام Subscribe یا RSS یا Feed استفاده می‌کنند.
بر روی آیکن RSS کلیک کرده تا مرورگر شما برای ثبت‌‌نام در خبرمایه و به کمک RSS Reader پیش فرض تنظیم شود.
بعد از آنکه در تعدادی از خبرمایه‌ها ثبت‌نام کردید، لیست آن‌ها در نرم‌افزار Feed Reader شما ظاهر می‌شود. نرم‌افزارهای خبرخوان به طور معمول تمامی فیدهای ثبت شده را برای پیدا کردن خبرهای جدید مرور کرده و آنها را دانلود می‌کند. حالا می‌توانید خبرها را به سادگی مرور کنید.
همین حالا کلمه Feed Reader رو جستجو کنید و بهترین برنامه خبرخوان را بر روی کامپیوتر و تلفن همراه خود نصب کنید.
ضمنا لینک فید وبسایت مهرالبرز از طریق لینک ذیل قابل دسترس هست، با اضافه کردن آن به خبرخوان سیستم خود از آخرین اخبار و رویدادهای وبسایت مهرالبرز در کوتاه ترین زمان ممکن مطلع شوید.