26 آبان

انتخابات شورای صنفی دانشجویان

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی ورودی سالهای 94 و 95 می رساند، انتخابات هفتمین دوره شورای صنفی دانشجویان از روز 1  لغایت 7 آذر ماه  به صورت الکترونیکی و در بخش شورای صنفی پرتال آموزشی برگزار می گردد.

این شورا که مهمترین نهاد دانشجویی در مهرالبرز می باشد به عنوان کانال ارتباطی دانشجو دانشگاه فعالیت می نماید و اعضای آن وظیفه پیگیری خواسته ها و مسایل دانشجویان در حوزه های مختلف را از طریق تعامل با ارکان مختلف دانشگاه و همچنین هماهنگی و اجرای برنامه ها در حوزه های دانشجویی را بر عهده دارند.

دانشجویان علاقمند از کلیه ورودیها در رشته های مختلف می توانند در فرصت تعیین شده برای اعلام کاندیداتوری نامزدی نمایندگی ورودی و رشته خود را اعلام نموده و به معرفی سوابق و برنامه های خود در دوره تبلیغات بپردازند و پس از آن در انتخابات الکترونیکی که نتایج آن به صورت کاملا آنلاین با حضور دانشجویان ورودیهای مختلف به صورت جداگانه برگزار می گردد حضور یابند.

لذا از تمامی دانشجویان دعوت می شود تا با هماهنگی با یکدیگر افراد شایسته را از  هم اکنون جهت بهره گیری از این فرصت و پیگیری مطالبات تعیین و ترغیب به کاندیداتوری نمایند.

دانشجویی-فرهنگی مهرالبرز

خط ویژه: 88001511-021

با مهرالبرز
تهران- خیابان کارگرشمالی- تقاطع جلال آل احمد- خیابان شکراله پلاک109 -کد پستی 1413684491