11 شهریور

ثبت نام دانشجویان ورودی مهر 96

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت به اطلاع پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال تحصیلی 97-1396 می رساند،

بنا بر اعلام سازمان سنجش آموزش کشور به اطلاع می رساند زمان ثبت نام در موسسه آموزش عالی مهرالبرز از تاریخ چهارشنبه 15 لغایت دوشنبه 20 شهریورماه از طریق سامانه ثبت نام الکترونيکي موسسه انجام خواهد شد.
لذا بدینوسیله از شما دعوت می شود تا در فرصت موجود پیش از ثبت نام با مراجعه به بخش های مختلف وبسایت موسسه، جهت آشنایی و دریافت اطلاعات بیشتر با نخستین موسسه آموزش عالی الکترونیکی غیردولتی کشور و روش نوین یادگیری الکترونیکی اقدام نموده و در صورت تمایل دریافت مشاوره های تحصیلی و پاسخگویی به سوالات از طریق شماره تلفن 88350454-021 ، همچنین کانال تلگرام به آدرس mehralborz96@ و گفتگوی آنلاین وبسایت که ویژه پذیرفته شدگان ورودی مهر 96 مراجعه نمایید.
لازم به ذکر است کلیه فرایند ثبت نام در موسسه آموزش عالی مهرالبرز به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه الکترونیکی انجام خواهد شد و نیاز به مراجعه حضوری نخواهد بود.

لازم به ذکر است جلسه حضوری به منظور آشنایی بیشتر شما پذیرفته شدگان گرامی با موسسه آموزش عالی مهرالبرز و نحوه تحصیل در این دانشگاه و... روز چهارشنبه 15 شهریور ماه از ساعت 17.30 الی 19.30 در تالار الغدیر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران به صورت عمومی برگزار خواهد شد.
ضمنا معارفه و نخستین جلسه کلاس های حضوری روز های چهارشنبه و پنجشنبه 29 و 30 ماه در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار می خواهد شد که جزئیات برنامه با پایان زمان ثبت نام از طریق همین درگاه اطلاع رسانی خواهد شد.

جدول شهریه - ورودی های سال تحصیلی 97-1396

سوالات متداول