03 دی

هفتمین جشن دانش آموختگی

با استقبال دانش آموختگان محترم ورودی سال 1394 ، جشن دانش آموختگی این ورودی در تاریخ هفتم دی ماه در محل تالار الغدیر دانشگاه تهران با برنامه های متنوع و در قالب هفتمین دوره جشن دانش آموختگی موسسه آموزش عالی مهرالبرز انجام می پذیرد
جهت شرکت در برنامه اهم نکات زیر حائز اهمیت است:
1- به همراه داشتن کارت ملی جهت دریافت لباس دانش آموختگی
2- لطفاً دانش آموختگان پس از اخذ پذیرش و دریافت لباس در محل پذیرش در محل های تعیین شده از سوی تیم اجرایی برنامه قرار گیرند.
3-لازم به ذکر است برای بهتر برگزار شدن مراسم، مطابق عرف مراسم های دانش آموختگی،محل استقرار دانش آموختگان در جلو سالن طبقه نخست وهمراهان محترم در انتهای سالن طبقه نخست و نیز طبقه دوم خواهد بود، لذا دانش آموختگان محترم با توجّه به تعلّق جشن به خود دانش آموختگان همکاری لازم با کادر اجرایی را به عمل آورند.و در محل تعیین شذه مستقر گردند.
4- زمان شروع پذیرش از ساعت 16:15 دقیقه،و زمان تحویل لباس از ساعت 16:30 دقیقه است،همینطور لازم به ذکر است امکان پذیرش از ساعت 17:30 وجود نخواهد داشت.با  توجّه به این امر دانش آموختگان محترم در زمان تعیین شده نسبت به حضور در مراسم برنامه ریزی نمایند.
5-دانش آموختگان گرامی امکان ورود تنها برای شما و تعداد همراهان ثبت شده اتان امکان پذیر است،برای سایر افراد امکان صدور پذیرش حضور وجود نخواهد داشت.
برای هرگونه پرسش یا رفع ابهام در مورد این مراسم می توانید با این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید مکاتبه و یا 88001511 داخلی 130 تماس حاصل فرمایید.

پخش تیزر مهرالبرز، اجرای هفتمین جشن دانش آموختگی با حضور مجری تلوزیونی، پخش کلیپ خاطرات دوران تحصیلی، برگزاری بخش هیجان انگیز " ترین" ها و اهدای جوایز، برگزاری موسیقی ، تجلیل از اساتید و دستیاران محبوب دانشجویان و تقدیر از ایشان توسط دانشجویان، خاطرات دانشجویی با پخش کلیپ،، برگزاری آیین دانش آموختگی، با لباس ویژه مراسم ، قرائت سوگندنامه، دریافت لوح تقدیر و شاخه گل و عکس یادگاری و.... از بخش های مختلف این برنامه خواهد بود.

هفتمین جشن دانش آموختگی دانشجویان مهرالبرز  روز پنج شنبه 7 دیماه 1396 از ساعت 17 الی 20.30 در سالن الغدیر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار می گردد.

معاونت دانشجویی-فرهنگی مهرالبرز

خط ویژه: 88001511-021