10 آبان

نمایش و نقد فیلم " روزهای صفر"

در راستای اجرای برنامه های مهارتی و توان افزایی دانشجویان در حوزه دانشجویی-فرهنگی با همکاری گروه آموزشی دانشکده فناوری اطلاعات پنجمین نشست از مجموع جلسات الکترونیکی نمایش و نقد فیلم و نخستین جلسه ویژه گروه دانشکده فناوری اطلاعات در سال تحصیلی 96-1395 روز پنجشنبه 13 آبان از ساعت 17 الی 19 از طریق سیستم ویدئو کنفرانس مهرالبرز ( کلاس مجازی) با حضور  جناب آقای دکتر طاها منصوری(مدرس دانشگاه) و کارشناسان برگزار می گردد.

فیلم مستند جدید Zero Days ناگفته‌های جدیدی در باره بدافزار استاکس نت (Stuxnet) عنوان می‌کند. بنا بر این مستند، استاکس نت بخشی از یک پروژه بزرگ‌تر به نام Nitro Zeus بوده که هدف آن نفوذ به تمامی زیرساخت‌های ممکن در کشور ایران و استفاده از این نفوذ به عنوان سلاحی برای جنگ‌های آینده بوده است. این مستند روند شکل‌گیری ویروس استاکس‌نت را با جزئیات کامل شرح می‌دهد و به جنبه‌های فنی و تخصصی امنیت سایبری پیرامون ماهیت استاکس نت و نحوه کار آن پرداخته و یک اثر فوق العاده جذاب و ساده برای مخاطبان عام در راستای تشریح ساده استاکس نت و آنچه آن را تبدیل به یک ابزار خلاقانه و موثر کرده، خلق می نماید.
همچنین در این فیلم روند تشخیص ویروس استاکس‌نت در شرکت های امنیتی همچون کسپرسکی (Kaspersky) به تصویر کشیده می شود.
فیلم مستند Zero Days نامزد دریافت جایزه‌ی «خرس طلایی» در جشنواره‌ی برلین سال 2016 شده است.

در این برنامه ابتدا مقدمه ای در مورد این مستند توسط کارشناس برنامه جناب آقای مهندس معهود ارایه می گردد، سپس مستند "روزهای صفر" پخش می شود با همراهی و توضیحات جناب آقای دکتر طاها منصوری از اساتید دانشکده فناوری اطلاعات ادامه خواهد داشت  و پس از آن دانشجویان و حاضران در این نشست سوالات و نکات خود را مطرح می نمایند.

لینک ورود به وبینار:

خط ویژه: 88001511-021

با مهرالبرز
تهران- خیابان کارگرشمالی- تقاطع جلال آل احمد- خیابان شکراله پلاک109 -کد پستی 1413684491