نشست های بخش بین الملل

• جلسه مشترک مهرالبرز با دانشگاه سابی فرانسه
  • جلسه مشترک مهرالبرز با نایب رییس دانشگاه EMU قبرس
  • جلسه مشترک مهرالبرز با دانشگاه سابی فرانسه

در راستاي فعاليت هاي دفتر روابط بين الملل موسسه آموزش عالی  مهرالبرز، جلسه مشتركي با حضور نمايندگان دانشگاه سابي فرانسه در محل دفتر مركزي دانشگاه مهر البرز در روز يكشنبه 6 دي ماه 94 برگزار گرديد. اين جلسه با معرفي دانشگاه ها از سوي دو طرف آغاز و در ادامه  نحوه همكاري طرفين مورد بررسي قرار گرفت. نظر به نزديكي اهداف راهبردي طرفين، توافقاتي در زمينه انتقال تكنولوژي و همچنين برگزاري دوره هاي مشترك انجام گرفت و در انتها تصميم بر اين شد تا پس از بررسي بيشتر جزئيات همكاري،‌ نتيجه در قالب قرارداد همكاري به امضا طرفين برسد

دفتر روابط بین الملل مهرالبرز

جلسه مشترک مهرالبرز با نایب رییس دانشگاه EMU قبرس

دوشنبه 16 بهمن ماه 1391 نایب رییس اول دانشگاه EMU قبرس ( بزرگترین دانشگاه این کشور) میهمان دانشگاه مهرالبرز بودند. ایشان پس از بازدید کلی از دانشگاه در جلسه مشترکی با مدیران حاضر شدند.
    در ابتدای این جلسه ضمن خوش آمدگویی به دکتر مجید هاشم پور، گزارشی از تاریخچه تاسیس و فعالیتهای انجام شده در مهرالبرز ارائه گردید و سپس ایشان با معرفی اجمالی از دانشگاه مدیترانه شرقی قبرس که در سطح عالی تا مقطع دکتری از سوی وزارت علوم ایران مورد تایید می باشد، وجود دانشجویان 71 کشور جهان در این دانشگاه و دارا بودن وسیعترین Campus خاورمیانه را از جمله ویژگیهای منحصر به فرد این دانشگاه برشمردند و آمادگی کامل خود را در جهت همکاریهای مشترک با مهرالبرز اعلام نمودند.

پس از آن و براساس مباحثات صورت گرفته طرفین همکاریهای مشترک در رئوس ذیل را به صورت کلی مورد تفاهم قرار دادند که جزییات آن به زودی و طی تفاهم نامه مشترکی رسمی خواهد شد.
    1.  ارائه خدمات الکترونیکی و فنی از سوی مهرالبرز به دانشگاه EMU
    2. برگزاری دوره های کوتاه مدت تخصصی با بهره گیری از اساتید هر دو دانشگاه
    3.   اعزام دانشجویان مهرالبرز جهت ادامه تحصیلات تکمیلی( دکتری)
    4.   اعزام دانشجویان مهرالبرز جهت حضور در دوره های زبان تابستانی با تسهیلات