11 دی

ششمین جشن دانش آموختگی مهرالبرز (ویژه دانشجویان ورودی 93) برگزار شد

امسال به رسم زیبا و به یاد ماندنی هرساله جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی 1393 مهرالبرز با همکاری نمایندگانی از دانش آموختگان توسط امور دانشجویی فرهنگی مهر البرز با حضور یکصد دانش آموخته و خانوادههایشان روز پنج شنبه 9 دی ماه در سالن الغدیر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران بر پا شد.

در ابتدا دانش آموختگان، میهمانان و همراهان آ نان با پذیرایی کیک و نوشیدنی چای و نسکافه که با ذوق و سلیقه تهیه شده بود به آنان خوشامد گویی گفته شد و پس از تحویل لباس های دانش آموختگی به سالن جهت شروع مراسم راهنمایی شدند.
پس از تلاوت آیاتی چند از کلام ا... مجید و سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران جناب آقای وکیلی با آغازی متفاوت و شاد مراسم ششمین جشن دانش آموختگی را پی گرفتند.
با پخش کلیپ عکس های دانش آموختگان از لحظات به یاد ماندنی که در طول تحصیل خود ثبت کرده بودند و

توسط واحد روابط عمومی تهیه شده بود دانش آموختگان با دوستان خود خاطراتشان را تجدید نمودند و در ادامه گزارش و اینفو گرافیکی از دانش آموختگان ورودی 93 توسط جناب آقای مهندس بابایی کارشناس امور دانشجویی - فرهنگی ارایه شد.

بخش "ترین ها" از جمله قسمت هایی است که در این جشن طرفداران خاص خود را دارد. در این بخش با اجرای سرکار خانم فیض که دانش آموخته مدیریت صنعتی ورودی 93 موسسه آموزش عالی مهرالبرز می باشد با بیان شیوای خود، بخش ترین ها را اجرا نمودند.

زحمات و تلاش های بی دریغ اساتید و دستیاران نیز از چشم قدردان دانش آموختگان دور نماند و با حضور نمایندگان از هر رشته بر روی سن به تقدیر از از اساتید خود پرداختند و به رسم ادب و به پاس زحمات آنان یادگاری هایی تقدیم اساتید، دستیاران و کارمندان محبوب که به انتخاب دانش آموختگان بود پرداخته شد. که اسامی آن بزرگواران به شرح زیر می باشد.
اساتید و دستیاران منتخب هر دوره
•رشته مهندسی فناوری اطلاعات IT
استاد برگزیده :دکتر شیر محمدی      دستیار برگزیده : حمیدرضا معصومی
•رشته مدیریت فناوری اطلاعات IT
استاد برگزیده : دکتر ترکستانی     دستیار برگزیده : نرگس آقاخانی
•رشته مدیریت پروژه و ساخت
استاد برگزیده : دکتر نصیر زاده | دستیار برگزیده : سید علی هاشمی نژاد
•رشته مدیریت صنعتی
استاد برگزیده : دکتر یوسفی | دستیار برگزیده : میترا کوچه مشکی
•رشته مهندسی صنایع
 استاد برگزیده : دکتر زندیه | دستیار برگزیده : امیر رضا روحانی
•رشته مهندسی عمران
استاد برگزیده : دکتر سقط فروش |  دستیار برگزیده : عذرا مرادپور
 کارمندان محبوب :
جناب آقای محمد یوسفی : کارشناس فنی
سرکار خانم سوده محمدآبادی : کارشناس روابط عمومی و فنی وبسایت
سرکار خانم نرگس میرزایی : امور دانش آموختگان

حضور ریاست موسسه آموزش عالی مهرالبرز جناب آقای دکتر عبادی مایه دلگرمی دانش آموختگان مهرالبرز را رقم زد و در سخنان خود اشاره به این موضوع که" این شب ها یکی از بهترین شب های ما معلم هاست " در کنار دانش آموختگان خود، شریک جشن آنان بودند.

نقطه عطف ششمین جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی 93 مهر البرز حضور گروه موسیقی تلفیقی پاپ-سنتی "راز زروان" و اجرای زیبای خود با باز خوانی آهنگ های خاطره انگیز، رنگ جشن را دو چندان در محفل دانش آموختگان جاری نمودند.
و اجرای مسابقه شانس که با هدف مشارکت همراهان و میهمانان دانش آموختگان در برنامه قرار داده شده بود و با اعطای یک شماره در بدو ورود به هر نفر و انتخاب تصادفی اعداد و اعطای یادگاری به خوش شانس های آن شب از دیگر برنامه های جشن دانش آموختگی بود.

و در آخر با قرائت سوگند نامه و اعطای تندیس یاد بود، لوح و شاخه گلی به هر دانش آموخته و حضر به صورت گروهی بر روی سن و ثبت لحظه به یاد ماندن دانش آموختگی با دیگر هم رشته و گروهی های خود و پرتاب کلاه ششمین جشن دانش آموختگی امسال به پایان رسید.
از نکات بارز این جشن اعطای لباس به تمامی دانش آموختگان در بدو ورود و حضور منظم و یک پارچه در طول تمام مراسم و همچنین حضور پرشور بیش از 250 میهمان در مراسم بود.

به امید برپایی و مشارکت در جشن ورودی های 1394
امور دانشجویی فرهنگی مهر البرز

خط ویژه: 88001511-021

با مهرالبرز