31 ارديبهشت

6 دلیل اصلی که تحصیل در رشته مهندسی محیط زیست را الزامی می کند.

• شما می توانید بر بحرانهای زیست محیطی غلبه کرده یا مانع از ایجاد آن شوید.
  • امکان اخذ پذیرش و ادامه تحصیل در بسیاری از دانشگاه های خوب برای شما ایجاد خواهد شد.
  • مهندسی محیط زیست کاربردهای متنوعی دارد.
  • مهندسی محیط زیست به رشته های متفاوتی مربوط می گردد.
  • فارغ التحصیلان محیط زیست وظایف و مسئولیت های بزرگی بر عهده دارند.
  • چشم انداز کاری مهندس محیط زیست در دنیا بسیار عالی است.( بطور مثال یک مهندس محیط زیست در سال بین 50 تا 65 هزار دلار در سال حقوق می گیرد.)

مؤسسه آموزش عالی مهرالبرز به عنوان نخستین مرکز آموزش عالی غیرانتفاعی الکترونیکی مورد تأیید وزارت علوم و دارنده جایزه ملی تحول دیجیتالی در کشور، در سال 1383 در شهر تهران تأسیس گردیده است. این مؤسسه با بهره گیری از اساتید مجرب، کارآزموده و امکانات مناسب در حوزه فراگیری آموزش الکترونیک (از راه دور) تجربیات ارزنده ای در انتقال مؤثر و باکیفیت آموزشی و کاربردی و ارتقاء سطح دانش علمی کارشناسان سازمان ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی داشته است.

مهرالبرز نیز در دوره های رسمی مهندسی محیط زیست به شیوه الکترونیکی به دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی ارائه خدمات می نماید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و نیز آشنایی بیشتر با این رشته به لینک ذیل مراجعه نمایید.

روابط عمومی موسسه