10 تیر

دهه اول شهریور ماه، زمان اعلام نتایج آزمون ارشد 96

دکتر رحیمیان معاون امور آزمونهای سازمان سنجش آموزش کشور،طی بخشنامه ای به دانشگاه های کشور اعلام نمود، فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 96 دهه اول شهریورماه روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار می‌گیرد.
کلیه داوطلبانی که اسامی آنها به عنوان پذیرفته‌شدگان نهایی هر یک از کدرشته‌های تحصیلی اعلام  می‌شود، لازم است ضمن توجه به ضوابط و شرایطی اعلام شده در اطلاعیه‌ای که همراه نتایج منتشر می‌شود، برای کسب اطلاع بیشتر و دقیق‌تر در مورد تاریخ، نحوه و مدارک لازم برای ثبت‌نام به پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ذی‌ربط مراجعه کنند.

لازم به ذکر است بزودی زمان دقیق ثبت نام از پذیرفته شدگان موسسه آموزش عالی مهرالبرز، از طریق وبسایت و شبکه های اجتماعی موسسه اطلاع رسانی خواهد شد.

خط ویژه: 88001511-021

با مهرالبرز
تهران- خیابان کارگرشمالی- تقاطع جلال آل احمد- خیابان شکراله پلاک109 -کد پستی 1413684491