26 تیر

سامانه میز خدمات آموزشی مهرالبرز راه اندازی شد.

با توجه به نياز ارائه خدمات غير حضوري و در راستای افزایش کیفیت خدمات و پاسخگویی شفاف به دانشجويان محترم، به اطلاع مي رساند سامانه ميز خدمات آموزشي (Service Desk) در قالب سامانه TTS راه اندازي گرديد.
برخی از مزایای سامانه ميز خدمات آموزشي موسسه آموزش عالي مهرالبرز بشرح زير است:
- بهبود ارائه خدمات به دانشجويان و افزايش رضایتمندی آنها
- افزایش دسترس پذیری از طریق ایجاد نقطه واحد تماس
- قابلیت پیگیری منظم درخواست های دانشجویان

اين سامانه به منظور ثبت درخواست هاي مرتبط با اداره آموزش و با امکان ردگیری درخواست و اطلاع و دريافت نتایج بررسی آن ايجاد شده است. دانشجويان گرامي در فاز نخست كليه درخواست هاي ذيل را بايستي منحصراً از طريق اين سامانه ثبت و پيگيري نمايند.
1- گواهي اشتغال به تحصيل
2- گواهي اشتغال به تحصيل -معافيت
3- گواهي اشتغال به تحصيل - اعلام امتحانات
4- گواهي واحدهاي گذرانده شده

بديهي است با توجه به راه اندازي سامانه ميز خدمات آموزشي، از این تاریخ به بعد، به ايميل و تماس هاي تلفني و مراجعات حضوري مربوط به اين درخواست ها ترتيب اثر داده نخواهد شد. اداره آموزشي به زودي و در فازهاي بعد تمامی خدمات آموزشی مربوطه را تحت پوشش اين سامانه قرار خواهد است.
دانشجویان به منظور آشنايي روش استفاده، فايل دستورالعمل پيوست را مطالعه فرمایید.

معاونت آموزشي موسسه آموزش عالي مهرالبرز

خط ویژه: 88001511-021

با مهرالبرز
تهران- خیابان کارگرشمالی- تقاطع جلال آل احمد- خیابان شکراله پلاک109 -کد پستی 1413684491