04 آذر

طرح آیین نامه حمایت از ایده های دانشجویان مهرالبرز در کمیته کارآفرینی موسسه

پنجمین جلسه کمیته کارآفرینی مهرالبرز، روز دوشنبه 29 آبانماه، با حضور اعضای محترم این کمیته در محل موسسه برگزار گردید.
در ابتدا سرکار خانم دکتر نارنجی ثانی مدیرپروژه کارآفرینی موسسه ضمن ارائه گزارشی از پیشرفت برنامه کارآفرینی در نیمسال اول 97-1396، برنامه کارآفرینی موسسه را در دو نیمسال به " برنامه ترویجی در سطح سازمان، کارکنان، اساتید، دستیاران و دانشجویان" و "برنامه های آموزش و درسی با تاکید بر روش های آموزشی مبتنی بر یادگیری کارآفرینانه" عنوان کردند.
در ادامه برنامه های پیشنهادی بازدید علمی و کارگاه های آموزشی با موضوع کارآفرینی مطرح و برنامه بازدید علمی با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان موسسه با شرکت های بزرگ و موفق کارآفرین کشور، با حضور دکتر نادر سید امیری مدرس درس کارآفرینی نیز پیشنهاد و برنامه ریزی شد.
و در انتها نیز پیش نویس "آیین نامه حمایت از ایده های دانشجویان" موسسه برای بحث کارآفرینی ارائه و نکات مورد نظر توسط اعضا اعلام گردید.

روابط عمومی موسسه

خط ویژه: 88001511-021

با مهرالبرز
تهران- خیابان کارگرشمالی- تقاطع جلال آل احمد- خیابان شکراله پلاک109 -کد پستی 1413684491