12 آذر

انتخاب دانشجو و فارغ التحصیل نمونه پژوهشی به مناسبت هفته پژوهش

به منظور ایجاد پویایی و نشاط در محیط موسسه و ارتقای سطح علمی و پژوهشی دانشجویان و فارغ التحصیلان و به مناسبت هفته پژوهش، موسسه آموزش عالی مهر البرز در نظر دارد نسبت به شناسایی و معرفی دانشجویان و فارغ التحصیلان نمونه پژوهشی اقدام نماید. لذا از دانشجویان و فارغ التحصیلانی که شرایط لازم را دارند درخواست می گردد سوابق پژوهشی خود را حداکثر تا تاریخ 25 آذر ماه به ایمیل دفتر پژوهش موسسه به آدرس  ارسال نمایند.

توجه 1: در خصوص فارغ التحصیلان، تاریخ فارغ التحصیلی، بایستی بعد از مهر 95 باشد.
توجه 2: سوابق پژوهشی عبارت از چاپ مقالات در مجلات معتبر خارجی، مجلات علمی پژوهشی و علمی و ترویجی، ارائه مقاله در همایش ها و کنفرانس های داخلی و بین المللی، مجری یا همکاری در انجام طرح های تحقیقاتی، تاٌلیف، ترجمه و گردآوری کتاب، اختراع، ابداع و نوآوری، برندگان جشنواره های معتبر ملی و بین المللی، تجاری سازی ایده، ... می باشد.

دفتر پژوهش و منابع یادگیری مهرالبرز

خط ویژه: 88001511-021

با مهرالبرز
تهران- خیابان کارگرشمالی- تقاطع جلال آل احمد- خیابان شکراله پلاک109 -کد پستی 1413684491