19 آذر

اطلاعیه و فرم ثبت نام هفتمین جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی 1394

دانش آموختگان محترم ورودی سال تحصیلی 94
سلام؛
همانطور که از طریق دوستان نماینده عضو شورای برگزاری جشن و پیامهای ارسالی از سوی دانشگاه، مطلع شدید هفتمین جشن دانش آموختگی دانشجویان مهرالبرز روز پنج شنبه 7 دی ماه1396  از ساعت 17 الی 19 در سالن الغدیر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار می گردد.
مطابق رسم دانشگاههای کشور، برنامه ریزی و تامین محتوا و برگزاری این جشن بر عهده خود دانش آموختگان می باشد اما با توجه به الکترونیکی بودن این موسسه آموزش عالی و همچنین توجه ویژه دانشگاه به فارغ التحصیلان به عنوان سرمایه های اصلی مهرالبرز، کلیه اقدامات سخت افزاری توسط دانشگاه تامین می شود که در همین خصوص همچون سنوات گذشته برای برگزاری جشن مبلغی صرفا جهت کمک به تامین برنامه های محتوایی (80هزار تومان) از شرکت کنندگان که امکان حضور با دو همراه در این برنامه را دارند دریافت خواهد شد؛ لذا از کلیه دانش آموختگان این سال تحصیلی در تمامی رشته ها دعوت می شود تا از تاریخ یکشنبه 19 تا  جمعه 1 دیماه با مراجعه به سایت دانشگاه فرم الکترونیکی حضور در جشن + پرداخت آنلاین را تکمیل نموده و اعلام حضور نمایند.
نکته: کدرهگیری پرداخت آنلاین خود را تا روز برگزاری جشن نزد خود نگهدارید.
این برنامه با حضور دانش آموختگان، اساتید محبوب و دستیاران برگزیده و مدیران، با اجرای برنامه های متنوعی همچون موسیقی، مسابقه، خاطره، نماآهنگ و آیین فارغ التحصیلی برگزار می شود.
امیدواریم که با مشارکت جدی در محتوای برنامه ها و ثبت نام در این جشن تماما دانشجویی که شاید آخرین برنامه عمومی با حضور تمامی همکلاسیها و همدوره ای های شما باشد، ما را در هر چه با شکوهتر شدن آن یاری رسانید. ضمنا لازم به ذکر است به جهت اهمیت حضور حداکثری دانش آموختگان تمامی رشته ها و تامین مقدمات اولیه و البته تعداد قابل توجه این دوره دانش آموختگان (شرط برگزاری آیین دانش آموختگی در هر ورودی حاضر در جشن، ثبت نام بیش از 50 درصد دانشجویان آن می باشد.)
خواهشمند است جهت تهیه کلیپ های جشن، فیلم ها و تصاویر خود را همزمان با ثبت نام به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   ارسال نمایید

?لینک  گروه تلگرامی

منتظر حضور پرشورتان هستیم