09 دی

​​جلسه آشنایی دانشجویان دکتری دانشگاه تهران با مهرالبرز

​​جلسه آشنایی دانشجویان دکتری دانشگاه تهران با مهرالبرز
دانشجویان دکتری دانشگاه تهران روز شنبه 9 دیماه با حضور استاد گرامی جناب آقای دکتر کمال خرازی
​، سرکار خانم دکتر نارنجی​
​ ثانی​
و
​آقای ​
در محل موسسه برگزار گردید.

ابتدا پس از معرفی موسسه، دانشجویان سوالات خود را در خصوص چگونگی شکل گیری دانشگاه الکترونیکی، روش ارائه خدمات آموزشی بر بستر وب 2 و 3، و... مطرح گردید که در ادامه سیستم های الکترونیکی موسسه و کاربرد فناوری اطلاعات در شکل گیری و طراحی این سیستم براساس استانداردهای آموزشی توسط دکتر شنبه زاده (معاون محترم فنی و خدمات الکترونیکی موسسه) و مهندس یوسفی ارائه گردید و در انتها نیز از نحوه شکل گیری دانشگاه،مدل آموزشی موسسه و ارزشیابی های مستمر و... توسط جناب آقای دکتر عبادی (ریاست محترم موسسه) برای دانشجویان معرفی گردید.
هدف از این جلسه آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان مقطع دکتری رشته های آموزش عالي و مديريت آموزشي، با نحوه فعالیت ها و ارائه خدمات آموزشی به صورت کاملا الکترونیکی بود. علاوه بر آن آشنایی مهارتی با مفاهیم و مباحث کاربرد فناورت اطلاعات و ارتباطات و یادگیری الکترونیکی در سازمان به صورت یک نمونه کاملا عینی و عملیاتی برای دانشجوی جهت طراحی, پیاده سازی و استقرار یک محیط مبتنی بر فاوا به صورت کاربردی توضیحاتی داده شد و دانشجویان از تجربه ای عملی و موفق در مهرالبرز به عنوان یک موسسه آموزش عالی الکترونیکی بهره مند شدند.

با مهرالبرز