10 دی

نخستین گردهمایی دانش اموختگان ادوار مهرالبرز برگزار شد/ انتخاب اعضای هیات مدیره

نخستین گردهمایی سالانه کانون دانش آموختگان موسسه آموزش عالی مهر البرز در تاریخ هفتم دی ماه 1396 در محل تالار الغدیر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران مطابق اعلام قبلی با حضور دانش آموختگان،مهمانان و مسئولان موسسه برگزار گردید،در این همایش، همچنین انتخابات سالانه هیت مدیره کانون دانش آموختگان موسسه برگزار گردید.

در ابتدای این نشست پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران،جناب اقای دکتر شاه حسینی مشاور عالی موسسه و سرپرست دانشکده مدیریت اقدام به سخنرانی با موضوع "توانمندی و طرفیت های دانش آموختگان مهرالبرز" نمودند، ایشان ضمن اشاره به دلایل و نیازهای موسسه و دانش آموختگان به ارتباط موثر و ایجاد شبکه قدرتمند عنوان نمودند که دانش آموختگان موسسه ضمن داشتن کیفیت مناسب در امر ادامه تحصیلات عالی در دوره دکتری و دوره های حرفه ای دارای توانمندیهای بالایی در حوزه های مختلف پژوهشی و سازمانی بوده اند و هم اکنون بسیاری از آنان در دانشگاه های داخل و خارج از کشور مشغول به تحصیل و در سازمان ها و موسسات گوناگون مشغول به کارند.

ایشان با بیان اینکه کانون دانش آموختگان فضای موثری برای پیوند زدن موسسه با آنان و ایجاد بستر مناسب برای خدمات سودمند دوسویه است،به تاسیس باشگاه مشتریان از طرف موسسه برای جلب رضایت و نیز ارائه بهتر خدمات پرداختند، ایشان ابراز امیدواری کردند این نشست و انتخاب هیئت مدیره جدید ظرفیت خوبی را برای ایجاد فضای تعامل بین موسسه و دانشگاه ایجاد نمایند.

در ادامه جناب اقای مهندس شیری دبیرکل کانون دانش آموختگان دانشگاه صنعتی شریف به ایراد سخنرانی با موضوع "ارائه تجربیات و درس آموخته های کانون دانش آموختگان دانشگاه صنعتی شریف" پرداختند. ایشان با بیان خاطراتی از هنگام ورودشان به دانشگاه صنعتی شریف که در ان زمان آریامهر خطاب می شد، به عنوان ورودی نخست دانشگاه صنعتی عنوان داشتند در آن زمان هنوز صنعت در کشور توسعه نیافته بود و به تازگی برخی صنایع در حال وارد شدن و توسعه بودند، هدف آن مقطع دانشگاه ایجاد نیروی کار برای ایجاد و نیز در اختیار گرفتن صنایع موجود بود،ا یشان عنوان داشتند این روند با انقلاب اسلامی دچار دگرگونی هایی شد و هدف توسعه  علمی سبب گسترش تحصیلات تکمیلی شد و حتی عده ای در پی ایجاد ارتباط و مفاهمه بین صنعت و دانشگاه برآمدند این نیازها با تغییرات دوره سازندگی سبب ایجاد دانشکده هایی نظیر دانشکده اقتصاد و مدیریت شریف شد که می کوشید درک مدیریت علمی و زبان مفاهمه سازمانی را بین مدیران با پایه و رشته فنی ایجاد نماید، هرچند بعدها این منطق به انحراف رفته و سبب شد که این روند به سمت سایر دوره های کارشناسی راشد تمایل پیدا کرده و به محاق رود ایشان با عنوان این که کانون دانش آموختگان دانشگاه شریف با این اصل برقرار شد که، دانش آموختگان ارتباط خود را با دانشگاه از دست نده اند و آنان و دانشگاه هر دور از انتفاع ارتباط پس از تحصیل بهر مند شوند.ایشان با بیان این که ساختار کانون بر اساس همین تعامل شکل گرفته است عنوان داشتند،فضای فیزیکی و برخی نیروهای اجرایی از سوی دانشگاه تامین می شوندولی هسته ی تصمصیم گیرنده و نز برنامه ها و اهداف و مسیر این کانون به وسیله بدنه ای از خود دانش آموختگان با همکاری نمایندگانی از دانشگاه گزینش می گرددند.

پس از آن جناب اقای دکتر افتخاری به ایراد سخنرانی خود با عنوان " مروری بر باشگاه مشتریان و دوره های حرفه ای مهرالبرز" پرداختند. که در آن به بیان دلایل ایجاد برنامه های  مربوط به دوره های حرف های موسسه پرداخته و به این که این دوره ها که خود توانسته اند به سازمان و موسسات بسیاری خدمات آموزشی بسیاری را ارائه کرده اند و کانون دانش آموختگان می تواند این دوره های حرفه ای را مامنی برای همکاری با موسسه قرار دهد، ایشان با بیان انواع و نیز ضرورت های مربوط به اجرای دوره های حرفه ای از کلیه دانش اموختگان دعوت نمودند تا با مشارکت با سازمانهای خود به عنوان مدیر پروژه های آموزشی الکترونیکی با دفتر همکاریهای مهرالبرز همکاری نمایند.

جناب اقای تاجبخش مدیر محترم برنامه ریزی فدراسیون بین المللی مخترعان در ایران سخنران بعدی مراسم بودند که با موضوع "معرفی فرصت های تحصیلی در خارج از کشور" به ایراد سخنرانی پرداخته و  الزامات اصلی جهت ادامه تحصیل در مقطع دکتری دانشگاههای ممتاز اروپایی را برشمردند و این نوید را به دانش آموختگان عزیز دادند که به زودی با عقد تفاهم نامه مشترکی با کانون، تسهیلات خوبی در این زمینه در جهت بهره گیری از بورسیه ها و فرصتهای تحصیلی دانشگاههای درجه عالی ایجاد خواهد شد.

در این برنامه گروه موسیقی سنتی  آوا و نوا به اجرای قطعاتی از موسیقی دستگاهی و مقامی ایران پرداختند.

در بخش دوم برنامه نیز فرآیند انخابات هیئت مدیره کانون دانش آموختگان موسسه آموزش عالی مهر البرز با حضور نمایندگان قانونی انجام پذیرفت که بر اساس آراء اتخاذ شده آقایان  و خانم های ذیل به ترتیب کسب رای به عنوان اعضای هیئت مدیره به مدت دو سال انتخاب گردیدند.

اعضای اصلی:

1.       حمیدرضا معصومی دانش اموخته ورودی 93 رشته مهندسی فناوری اطلاعات