12 دی

هفتمین جشن دانش آموختگی با حضور پرشور دانش آموختگان ورودی 94 برگزار شد

در تاریخ هفتم دی ماه 1396 در محل تالار الغدیر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با حضور گرم دانش آموختگان ورودی 94 موسسه آموزش عالی مهرالبرز هفتمین دوره جشن دانش آموختگی برگزار گردید.

در این مراسم که با مشارکت بیش از چهارصد نفر از دانش آموختگان و خانواده های ایشان به همراه میهمانان و مسئولان موسسه برگزار گردید. بخش های گوناگونی برگزار گردید. پیش از آغاز مراسم دانشجویان ثبت نام کننده ضمن پذیرش و پوشیدن لباس ویژه مراسم دانش آموختگی در محل مناسب مستقر شدند و همراهان به قسمت ویژه خود در سالن راهنمایی گردیدند.

این مراسم با اجرای امیر حسین وکیلی مجری جشنهای دانش آموختگی و با حضور هنرمند موفق رضا هلاورجانی و اجرای قطعاتی به صورت زنده از سوی او انجام پذیرفت.

در ابتدای این نشست پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران،مجری به معرفی برنامه و آغاز سخن اقدام کرد،پس از آن کلیپی از خاطرات دانشجویان موسسه که مربوط به مناسبت ها و فعالیت های دانشجویان ورودی 94 بود پخش شد، که با استقبال و تشویق شرکت کنندگان مواجه گردید.

پس از آن دکتر شامی زنجانی مشاور عالی موسسه ضمن پرداختن به سخنرانی عنوان داشتند که دانش آموختگی به معنای فراغت و رهایی از تحصیل نیست بلکه معنای تکوین مرحله ای از رشد علمی یک فرد موسسه را دارد، عنوان کردند احتمالاً غالب شما قائل به این هستید که این دوران تحصیل به شیرینی و سرعت گذشت و این خود نشان دهنده تغییر و گذر کردن فرصت ها در طول عمر است، ایشان ضمن آرزوی موفقیت برای دانش آموختگان از آنان خواست که ارتباط خود با موسسه را حفظ و از بسترهای موجود برای تداوم این روند بهره برند.

پس از سخنرانی دکتر شامی زنجانی،بخش مربوط به تقدیر از اساتید و دستیاران بر اساس نظرخواهی دانشجویان ورودی 94 برگزار گردید و در ضمن آن از آقایان دکتر جهانی از دانشکده مدیریت،دکتر فرصت کارو دکتر رضوانی از دانشکده  مهندسی و دکتر رضایی از دانشکده فناوری اطلاعات مورد تقدیر قرار گرفتند و همچنین از سه تن از دستیاران نیز تقدیر به عمل آمد به ترتیب آقایان  قاضی سعیدی از دانشکده فناوری اطلاعت و سرکار خانم سپهرنیا از دستیاران محترم دانشکده مدیریت و سرکار خانم جدیدالاسلامی از دانشکده مهندسی مورد تقدیر قرار گرفتند.

در بخش بعدی مجری برنامه ضمن دعوت از خواننده دعوت شده آقای هلاورجانی از وی درخواست کردند تا ایشان به اجرای قطعاتی بپردازد. پس از اجرای دو قطعه جناب اقای وکیلی مجری برنامه از اقای هلاورجانی خواستند قطعاتی را به صورت زنده و در دستگاه های سنتی آوازی اجرا بفرمایند که  از سوی ایشان اجابت شده و با استقبال گسترده دانشجویان مواجه شد.

پس از آن ضمن دعوت از از اساتید حاضر آقایان دکتر شامی زنجانی و دکتر شنبه زاده به تقدیر از برگزیدگان دانشجویی در حوزه های آموزشی و پژوهشی پرداخته شد که یازده نفر از دانشجویان مورد تقدیر قرار گرفتند، اقایان و خانم ها محسن سمسارپور دانش آموخته مهندسی فناوری اطلاعات معماری سازمانی، زهر زینی دانش آموخته مهندسی فناوری اطلاعات تجارت الکترونیکی، الهام محرم خانی دانش آموخته مدیریت فناوری اطلاعات مدیریت دانش، فهیمه حسین بیگی دانش آموخته مهندسی فناوری اطلاعات سیستم های اطلاعاتی، مریم علیانی دانش آموخته مدیریت پروژه و ساخت، ولی الله مرادی داش آموخته مدیریت فناوری اطلاعات گرایش سیستم های اطلاعاتی پیشرفته، پروین رجبی موغاری دانش آموخته مدیریت صنعتی، لیلا هادی زاده سهمی دانش آموخته مهندسی صنایع مدیریت سیستم و بهره وری، گلناز پریرخ دانش آموخته مدیریت کسب و کار، جواد حکم ابادی دانش آموخته  مدیریت فناوری اطلاعات مدیریت منابع اطلاعاتی و محمد امین جبل آملی دانش آموخته مهندسی عمران مهندسی و مدیریت ساخت در این بخش مورد تقدیر قرار گرفتند.

پس از این مرحله کلیپ دیگری از خاطرات و تصاویر حضور و فعالیت های دانشجویان ورودی 94 پخش گردید و سپس مجری به اجرای یک استندآپ با موضوع تحصیل و دانش آموختگی پرداخت،بعد از آن با دعوت از کارشناس دانشجویی و فرهنگی بخش تقدیر از ترین ها انجام شد و بعد از آن نمایندگان دانشجویان به شکل نمادین کیک مربوط به جشن را برش زدند.

در نهایت مراسم با تقدیر از آقایان دکتر شامی زنجانی و دکتر عبادی به عنوان تقدیر ویژه دانشجویان ادامه یافتکه جناب آقای دکتر عبادی ضمن آن که از تاخیر خود به مراسم پوزش خواستند ابراز امیدواری نمودند دانش آموختگان ضمن رضایت از دوران تحصیل خود در مهرالبرز به ارتباط خود با این مجموعه در قالب کانون دانش آموختگان ادامه دهند.

و درنهایت با گرفتن عکس های یادگاری ورودی هر رشته-گرایش و دریافت تندیس مراسم و تقدیرنامه دانش آموختگی مراسم خاتمه یافت.