14 دی

ساختمان جدید مهرالبرز افتتاح شد

مراسم افتتاحیه ساختمان جدید موسسه آموزش عالی مهرالبرز، در روز دوشنبه 11 دیماه ساعت 17 با حضور اعضای هیات امنا و موسس،مدیران و معاونین و همکاران برگزار گردید.
پس از افتتاح ساختمان توسط سرکار خانم دکتر فیروز آبادی عضو محترم هیات موسس و امنا و مدیران و معاونین موسسه افتتاح گردید.

در ادامه بعد از پخش تلاوتی آیاتی چند از قرآن کریم و پخش سرود ملی، کلیپی کوتاه از مهرالبرز از سال های ابتدایی تاسیس تا سال1396 برای حاضرین پخش گردید و بعد از خوش آمد گویی،جناب آقای امتیاز، معاونت محترم توسعه و مدیریت موسسه، گزارشی از اقدامات انجام شده در ساختمان جدید را ارائه نمودند.

ساختمان فعلی موسسه 400 متر مربع بوده است که در ساختمان جدید موسسه به 995 متر رسیده است که تماما به بخش های فعلی موسسه و با در نظرگرفتن 70% توسعه یافته هربخش برنامه ریزی و اجرا گردیده است.

جناب آقای دکتر خرازی رئیس محترم هیات امنا وموسس موسسه، ضمن تبریک افتتاح ساختمان جدید موسسه به همه اساتید و همکاران موسسه، عنوان کردند که " پیشرفت مهرالبرز از آن روزی که آغاز شد تا به امروز مرهون چند عامل است، هیات امنا و موسس موسسه در سیاستگذاری ها و نگاه غیرمادی به این موسسه یک عامل مهم بوده است، هیات امنا در ابتدا اصرار داشت که این موسسه از ابتدا یک موسسه غیر انتفاعی باشد و اگر درآمدی دارد صرف خودش شود، و سیاستگذاری هایی که در جهت توسعه این موسسه در هیات امنا انجام گرفت، عامل دوم مدیریت موسسه است که بخصوص جناب آقای عبادی که از ابتدای شروع این کار نقش مهمی را در اداره وظایف موسسه داشتند که در نقش قائم مقام و چه در نقش سرپرست موسسه که امروز بر عهده دارند.
این استقلال مدیریت خود یک عامل مهم در توسعه این موسسه بوده است و استمرار سیاست هایی که لازم بوده برای اینکه برای توسعه مهرالبرز ایجاد گردد به کار گرفته شود.
و عامل سوم از همه این عوامل شاید تاثیرگذار تر است، نقش اساتید محترم  و همکاران اداری موسسه است. اساتید محترم با ارتقای کیفیت از نظر علمی، تدریس نامی را برای موسسه ایجاد کردند که این خود یک عامل مهم در توسعه موسسه بوده است. و توسعه مهرالبرز مرهون استقبال دانشجویان از این موسسه بوده و هست، در حالی که هم اکنون موسسات غیرانتفاعی با کسری دانشجو روبرو هستند ، مهرالبرز با ازدیا دانشجو روبروست که این نشان دهنده استقبال دانشجویان از این موسسه است بدلیل حضور اساتید برجسته دانشگاه های کشور در این موسسه است که طبعا کیفیت کار این موسسه را ارتقا داده است.
و همچنین همکاران اداری موسسه، مدیران و معاونین و تک تک عزیزان، این تلاش و این همیت و این صمیمیتی که در موسسه آموزش عالی مهرالبرز و بین همکاران موسسه وجود دارد یک سرمایه بسیار مهمی است و این خود یک مدل است، مدلی که می شود با یک جمع کوچکی می توان کارهای بزرگی انجام داد،و این کاریست که در مهرالبرز انجام گرفته است.انتقال از ساختمان کوچک در خیابان شکراله، به ساختمان جدید که مساحت و امکانات بیشتری دارد ، یک پیشرفت بسیار خوبیست که به فال نیک بایستی گرفت. انشالله همچنان موسسه آموزش مهرالبرز مسیر رشد و ترقی ارتقاء خود را طی کند و به عنوان یک مدل موسسه غیرانتفاعی در جامعه علمی معرفی شود.
انشالله با حضور اساتید محترم و همکاران عزیزمان مسیر رشد را با سرعت طی کند و بتواند به عنوان یک موسسه نه تنها در سطح ملی بلکه در سطح بین المللی بدرخشد و در مراجل بعد بتواند دانشجویان خارجی را جذب کند و این راه دوری نیست، این امر را می توان در دستور کار خود قرار داد بخصوص کشورهای فارسی زبان به راحتی بتوانند از امکانات این موسسه وجود دارد را استفاده کنند"

در انتهای مراسم برش کیک افتتاحیه ساختمان جدید با حضور اعضای هیات امنا و موسس و مدیران موسسه و نوشتن یادبودی در کنار تابلو نمادین ساختمان جدید، عکس یادگاری و پذیرایی از حاضرین به اتمام رسید.
لازم به ذکر است موسسه آموزش عالی مهرالبرز از روز شنبه 16 دیماه در ساختمان جدید به آدرس "خیابان کارگرشمالی، خیابان شهید سرتیب فکوری، خیابان صالحی، نبش کوچه دانش ثانی (مجد سابق) شماره 36" ارائه خدمات می نماید.