18 بهمن

13 الی 15 اسفند ماه؛ دوازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی با حضور پررنگ اعضای کنسرسیوم دانشگاه های الکترونیکی کشور برگزار خواهد شد.

پنجاه و یکمین جلسه کنسرسیوم دانشگاهای الکترونیکی کشور به میزبانی موسسه آموزش عالی مهرالبرز روز دوشنبه 16 بهمن ماه با حضور اعضای اصلی جلسه سرکار خانم بیات از موسسه فاران مهردانش، دکتر عرب یزدی از موسسه آموزش عالی ایرانیان، دکتر شعبانی نیا از موسسه آموزش عالی برخط، دکتر فرامرزیان از موسسه آموزش عالی رایانه ای تهران، دکتر میرزایی از موسسه آموزش عالی نورطوبی و دکتر رحیم عبادی از مهرالبرز، و جناب آقای دکتر سیدامیید فاطمی رئیس مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه تهران به عنوان میهمان ویژه این جلسه برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه جناب آقای دکتر فاطمی رئیس دوازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی گزارشی از برنامه ها و بخش های مختلف این کنفرانس ارائه نمودند،که مقرر شد با حضور پررنگ تمامی اعضای جلسه و موسسات این مراسم برگزار گردد.پس از آن جناب آقای دکتر احد زارع رواسان ، مدیر دفتر پژوهش مهرالبرز و دبیر جشنواره سامانه های یادگیری گزارشی از جشنواره سامانه ای یادگیری الکترونیکی ارائه نمودند.
این جشنواره که در حاشیه برگزاری دوازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی با همکاری مهرالبرز که در سه محور سامانه های مدیریت یادگیری (LMS)، برنامه های کاربردی همراه (Mobile Apps)، نرم افزارهای کلاسهای مجازی (VC) برگزار می گردد، توسط تیم فنی متشکل از مسئولین فنی موسسات داوری می گردد؛ که در انتهای مراسم اختتامیه کنفرانس مورخ 14 اسفند ماه به آثار منتخب در نمایشگاه کنفرانس به نمایش گذاشته خواهد شد و از برگزیدگان تقدیر می شود.
دوازدهمین کنفرانس یادگیری الکترونیکی در 13 الی 15 اسفند ماه به میزبانی مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران در سالن الغدیر دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار می گردد.
لازم به ذکر است امکان ثبت نام  دانشجویان محترم دانشگاه ها و موسسات  با 30% تخفیف در این رویداد فراهم گردیده است که در انتها برای شرکت کنندگان گواهینامه صادر خواهد شد،که دانشجویان محترم مهرالبرز می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید مکاتبه نمایند.
در انتهای این جلسه نیز ضمن جمع بندی موارد مقرر گردید اتحادیه مراکز آموزش الکترونیکی دانشگاه های دولتی و با محوریت دانشگاه تهران و همکاری کنسرسیوم تشکیل و فعال گردد.

با مهرالبرز