28 بهمن

برگزاری جشنواره سامانه های یادگیری الکترونیکی در دوزادهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران توسط مهرالبرز

برگزاری جشنواره سامانه های یادگیری الکترونیکی در دوزادهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران توسط موسسه آموزش عالی مهرالبرز

با یاری خداوند متعال دوازدهمین کنفرانس سالانه یادگیری الکترونیکی در تاریخ 13 تا 15 اسفندماه به میزبانی "دانشگاه تهران" برگزار خواهد شد. این کنفرانس تلاش می‌کند با همکاری همه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، اندیشمندان و پژوهشگران کشور، محیطی را برای عرضه آخرین پیشرفت‌های پژوهشی و فنّاورانه در زمینه نقش محتوای الکترونیکی در یادگیری و با تمرکز بر یادگیری الکترونیکی فراهم کند. در این خصوص، موسسه آموزش عالی مهر البرز، حضور پررنگی در این رویداد ملی با برگزاری جشنواره سامانه های یادگیری الکترونیکی در 3 حوزه سیستم های یادگیری الکترونیکی (LMS)، برنامه های کاربردی همراه (Mobile Apps) و برنامه های کلاس مجازی (VC) خواهد داشت. از تمامی علاقمندان و صاحبان محصولات و دستاوردهای مرتبط با 3 حوزه یاد شده دعوت می شود با ثبت نام در سایت کنفرانس در این فراخوان شرکت نمایند. از برندگان مسابقه، در پایان کنفرانس تقدیر خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با پست الکترونیکی دفتر پژوهش و منابع یادگیری مکاتبه نمایید