02 اسفند

روز دوشنبه 30 بهمن ماه؛کارگاه آموزشی دستیاران جدیدمهرالبرز برگزار شد

جلسه حضوری آشنایی دستیاران جدید با امور فنی و آموزشی موسسه مهرالبرز ساعت ١٧:٣٠ دوشنبه ٣٠ بهمن ماه در محل موسسه آموزش عالی مهرالبرز آغاز شد.
در ابتدا آقای آرش قاضی سعیدی، مسوول دستیاران آموزشی، پس از خیر مقدم به دستیاران، برنامه جلسه را معرفی نمودند. سپس مدیریت اداره آموزش، سرکار خانم عالیخانی، در خصوص مدل آموزشی موسسه، انتظارات موسسه از دستیاران ، نحوه ارزیابی دستیاران و تقویم آموزشی توضیحات لازم را ارائه نمودند. دستیاران حاضر در جلسه پس از معرفی خود، به ذکر سوابق تحصیلی، پژوهشی، شغلی، تدریس و دستیاری  پرداختند.
پس از پذیرایی از حاضرین در جلسه، آقای مهندس یوسفی، کارشناسی واحد فنی، نحوه دسترسی و امکانات و تنظیمات سامانه یادگیری الکترونیکی و کلاس های مجازی را بطور کامل تشریح نمودند.
در بخش انتهایی، آقای آرش قاضی سعیدی پس از جمع بندی مطالب جلسه، تجربیات نقش دستیاری آموزشی خود را در اختیار دستیاران حاضر قرار دادند.
همچنین نقش مهم دستیاران آموزشی، تعامل و ارائه‌ی بازخورد و راهنمایی دانشجویان، لزوم هماهنگی کامل دستیاران با اساتید تاکید گردید.
در پایان جلسه، بسته هدیه به دستیاران اهدا شد. جلسه در ساعت ١٩:۴٠ به پایان رسید.