23 اسفند

در چهل و هفتمین جلسه هیات امنا از روسای پیشین مهرالبرز قدردانی شد

عصر روز دوشنبه 21 اسفند ماه چهل و هفتمین جلسه هیات امنا موسسه، با حضور جناب آقای دکتر کمال خرازی (ریاست محترم هیات امنا و موسس)، اعضای محترم هیات امنا، ریاست محترم موسسه در سالن جلسات برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه،آیین نامه استخدامی اعضای هیات علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری (ابلاغیه شماره 273298/15 مورخ 27/12/1390 وزارت متبوع) همراه با الحاقیه تهیه شده آن در مهرالبرز، حاوی اصلاحاتی در جداول مربوط به حقوق و تکالیف اعضاء، تولید محتوا، کسر واحد موظف اعضای هیات علمی که سمت های اجرایی دارند و جدول مربوط به معادل سازی واحد پایان نامه دانشجویی برای موسسه آموزش عالی مهرالبرز بررسی و سپس به تصویب هیات امنای موسسه رسید.
بعد از آن با ایجاد و راه اندازی 9 رشته پیشنهادی موسسه به شرح جدول پیوست موافقت اصولی بعمل آمد، مقرر شد پیگیری های لازم در این خصوص صورت گیرد.

گزارش پیشرفت برنامه ها و اقدامات انجام شده در سال 1396 موسسه توسط جناب آقای دکتر حمیدرضا رضوانی مدیر محترم دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی ارائه و مورد تایید و تقدیر اعضاء قرار گرفت.
در بخش دوم جلسه، پس از پخش کلیپ کوتاهی از فعالیت های پنج رییس و سرپرست مهرالبرز از ابتدا تا 95 (دکتر میر مهدی سید اصفهانی، دکتر علی کرمانشاه، دکتر مهدی شامی زنجانی، دکتر لعیا الفت، دکتر عباس بازرگان هرندی) در حضور اعضای هیات امنا و روسای اسبق مهرالبرز، دکتر قاضی زاده (عضو روحانی هیات امنا موسسه) با ذکر آیه شریفه "الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ طُوبَى لَهُمْ وَحُسْنُ مَآبٍ"، "آنان که به خدا ایمان آورده و به کار نیکو پرداختند خوشا بر احوال آنها، و بازگشت و مقام نیکو آنها راست"، از تمامی تلاش ها و زحمات این اساتید از ابتدای فعالیت موسسه تشکر کردند.

دکتر سید اصفهانی نخستین سرپرست موسسه، بیان نمود که : از آن زمان که مهرالبرز شروع به کار کرد و من همواره معتقد بودم که این کار باید در بخش خصوصی انجام شود که خوشبختانه بسیارموفق بوده است و حالا مهرالبرز با همین پتانسیل خوب می بایست روابط بین الملل خود را تقویت نماید.

دکتر علی کرمانشاه که از سال 1385 الی 1389، به عنوان ریاست موسسه ، در بخشی از سخنان خود بیان کرد که، در آن سالها بیشتر انگیزه علمی و کارآفرینی داشتیم، امروزه عنوان استارتاپ رواج پیدا کرده است ولی مهرالبرز در زمان خودش یک اولین استارتاپ در صنعت آموزش بوده است و جز اولین کسب و کارهای اینترنتی و دیجیتالی محسوب می شود .
حالا نشان دادیم که می توانیم ثابت کنیم که با یک مدل کسب و کار و سرمایه اندک، به حمدالله با استمرار و تداوم این امر تا به امروز توسعه پیدا کرد.

دکتر مهدی شامی زنجانی، به عنوان جوان ترین سرپرست موسسه، عنوان نمود که خیلی جاها در سطح کلان صحبت از جوانگرایی می شود، به نظر من اعتماد کردن به یک جوان 32 ساله برای سپردن مسئولیت یک موسسه کار بزرگی بود، و من تمام لحظاتی که در مهرالبرز بودم به این فکر می کردم که به این اعتماد نباید خیانت کرد و بالاتر از آن این اعتماد را باید جوری پاسخ داد که تبدیل به یک الگو شود برای تکرار شدن؛ و خوشحالم که بخشی از رزومه کاریم در مهرالبرز بوده و به آن افتخار میکنم.

دکتر لعیا الفت که از سال 1390 الی 1392، به عنوان ریاست موسسه بیان کردند که این اتفاق افتاد که بیش از 2 سال را در خدمت موسسه باشیم و در این مدت بسیار مطالب را از مجموعه ای بیاموزیم و خوشحالم این سیر ادامه پیدا کرده و این مسیر، مسیر توسعه و رشد بوده است، و الان شاهد آن هستیم که آنطور که قرار بود پیش رفته است. تبریک میگم هم استقرار در ساختمان جدید و هم این تعداد دانشجو و افزایش رشته ها در موسسه که لازم می دانم تبریک و تشکر از همه دست اندر کاران را نمایم.

دکتر مسعود شفیعی، سرپرست موسسه از سال 1392 تا 1393 در بخشی از سخنان خود در این مراسم بیان کرد که: در اینجا یک کار جدیدی در کشور انجام شده که به عنوان یک بخش خصوصی به توسعه آموزش الکترونیکی در کشور پرداخته است، از جناب آقای دکتر شمس بخش (نماینده وزارت علوم در هیات امنا) که موثر هم هستند میخواهم که در تبدیل موسسه به دانشگاه به مهرالبرز و راه اندازی مقطع دکتری کمک کنند و رشد کنند که باعث تشویق سایر فعالان این حوزه در کشور گردد.

درپایان جناب اقای دکتر خرازی ضمن تشکر ازهمراهی اعضاء هیئت امناء درسال گذشته وتقدیر از زحمات مدیریت وکارکنان موسسه ، حضور روسای سابق دراین جلسه را بسیار نیکو دانستند وبیان داشتند توفیقات مهر البرز مدیون زحمات ووتلاشهای همه مدیران , اعضاء هیئت علمی وکارکنان پرتلاش موسسه ومهمترازهمه ثبات مدیریت درموسسه بوده است امیداست این روند روبه رشد تداوم یابد وارزو می کنیم بزودی مهر البرز درقامت یک دانشگاه پیشرو درآموزش عالی کشور بدرخشد.
در انتها از روسای سابق موسسه (از ابتدای تاسیس) که هر یک نقش بسزایی در پیشرفت و توسعه موسسه داشته اند با اهدای لوح تقدیر از ایشان تشکر و قدردانی شد.