02 ارديبهشت

اطلاعیه آغاز به کار سومین دوره انجمنهای علمی دانشجویی مهرالبرز

به اطلاع دانشجویان محترم علاقمند به فعالیت بیشتر علمی و پژوهشی در حوزه های تحصیلی مربوطه می رساند، سومین دوره انجمنهای علمی دانشجویی با همکاری معاونت دانشجویی-فرهنگی و معاونت پژوهشی مهرالبرز به منظور ایجاد بستری مناسب در جهت حمایت و تقویت فعالیتهای پژوهشی دانشجویان در اردیبهشت ماه امسال و در 6 انجمن علمی مجزا به ترتیت در حوزه های ذیل با مسولیت اساتید محترم هیات علمی تمام وقت موسسه تشکیل خواهند شد.

- مدیریت پروژه و ساخت: دکتر فرصت کار

-  محیط زیست: دکتر امین صالحی

-  بازرگانی و کسب و کار: دکتر رضوانی

-  صنایع و صنعتی: دکتر جعفرزاده

-  مهندسی فناوری اطلاعات: دکتر جهانی

- مدیریت فناوری اطلاعات: دکتر زارع

از مهمترین اهداف تشکیل انجمنهای علمی تشکیل هسته ای پژوهشی در رشته های تحصیلی دایر موسسه و حمایت از تولید و انتشار مقالات و تقویت فعالیتهای علمی می باشد که به طور جداگانه توسط اساتید محترم موسسه هدایت و راهنمایی می شوند،  از جمله مهترین برنامه های انجمنها:

1. برگزاری سمینار ها و کارگاه های علمی دانشگاهی، منطقه ای، ملی و بین المللی
  2. برگزاری دوره های آموزشی تکمیلی و تقویتی و تشکیل کارگاههای تخصصی
  3. تولید و انتشار مقالات علمی، کتاب و نشریات الکترونیکی، نرم افزارهای رایانه ای و فیلم های علمی –آموزشی
  4. برنامه ریزی و اجرای بازدیدهای علمی از مراکز علمی، صنعتی و فناوری
  5. ارزیابی و  تشویق مادی و معنوی از ابتکارات، خلاقیتهای علمی و فعالیتهای پژوهشی
  6. شناسایی، معرفی و حضور در نمایشگاه های ترویجی و علمی مرتبط

می باشد که امتیازات و حمایتهایی نیز از طرق ذیل از اعضای هر انجمن به عمل می آید:

-         امکان شرکت در دوره های آموزشی دانشجویی برگزار شده موسسه برای اعضای انجمن با تخفیف تا سقف 50 درصد

-         تخصیص  اعتبار کمک هزینه تدوین و انتشار مقالات کنفرانسی و علمی- پژوهشی مرتبط با حوزه تحصیل (مستخرج از

فعالیت در انجمنهای علمی موسسه) تا سقف 2 برابر اعتبار مصوب آیین نامه حمایت از مقالات دانشجویان موسسه

-         امتیازات ویژه جهت تغییر وضعیت آموزشی به پژوهشی در صورت علاقمندی دانشجویان (براساس میزان فعالیت)

-         اولویت در بکارگیری اعضای انجمن ها برای دستیاری آموزشی دروس

-         امکان شرکت در کنفرانسهای موردحمایت موسسه تا سقف 50 درصد تخفیف، علاوه بر تخفیف اعلام شده برای سایر دانشجویان موسسه

-         اولویت شرکت در برنامه های فرهنگی دانشجویی و بازدیدهای علمی برگزار شده توسط موسسه برای اعضای انجمنهای علمی

شرایط عضویت در این انجمنهای 6گانه که به مدت دو سال می باشد، به شرح زیر است:

-         اشتغال به تحصیل در رشته مربوط

-         عدم محکومیت منجر به توبیخ کتبی و درج در پرونده یا بالاتر

-         گذراندن حداقل یک نیمسال تحصیلی

-         باقی ماندن حداقل یک نیمسال از دوران تحصیل

-         دارا بودن معدل حداقل 16 در نیمسال گذشته داوطلب

-         دارا بودن سوابق پژوهشی (مقالات علمی پژوهشی، کنفرانسی، کتاب، طرح پژوهشی و ...)

به همین منظور از کلیه دانشجویان علاقمند به ادامه تحصیلات در مقطع بالاتر و همچنین فعال در حوزه مهارت آموزی و تحقیق در حوزه تخصصی تحصیلی دعوت می شود تا با حضور در پرتال آموزشی بخش دانشجویی-فرهنگی/ انجمنهای علمی نسبت به ثبت نام و عضویت در این انجمنها اقدام نمایند.

لازم به ذکر است ثبت نام از تاریخ 8 اردیبهشت لغایت 18 همان ماه می باشد و  اولین جلسه معارفه انجمنها در هفته اول خرداد ماه همزمان با آخرین جلسه کلاسهای حضوری با حضور اساتید مسول هر انجمن برگزار خواهد شد.

معاونت دانشجویی-فرهنگی