02 ارديبهشت

ساعت 24 دوم اردیبهشت ماه آخرین مهلت ثبت نام بن کارت خرید کتاب در نمایشگاه کتاب تهران۱۳۹۷

به اطلاع دانشجویان و اعضای محترم هیات علمی موسسه می رساند، زمان ثبت‌نام بن کتاب دانشجویی سی و یکمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب که از روز پنج‌شنبه 30 فروردین آغاز شده، تا ساعت 24 یکشنبه 2 اردیبهشت 1397 ادامه خواهد شد و دانشجویان مهرالبرز نیز می‌توانند در بازه زمانی ذکر شده از طریق از طریق سامانه ثبت‌نام بن کارت دانشجویی به آدرس bon.tibf.ir نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.
ثبت نام در سامانه امسال به سه شکل ثبت نام با کارت ملی هوشمند(برای اشخاصی که کارت ملی هوشمند دریافت کرده اند)، ثبت نام به شکل nfc(کارت مجازی) و ثبت نام به صورت بن کارت فیزیکی خواهد بود که دستور العمل هر یک از این ثبت‌نام‌ها در سایت ثبت نام توضیح داده شده است.
هر دانشجو صرفا می‌تواند یکبار برای دریافت بن خرید کتاب اقدام کند، مبلغ موجود در کارت‌ها یک میلیون ریال است که 400 هزار ریال آن به عنوان یارانه کتاب توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و 600 هزار ریال آن نیز توسط شخص دریافت کننده کارت به صورت پرداخت می‌شود.
بن‌های خرید کتاب فقط در مدت برگزاری نمایشگاه اعتبار دارند و از طریق دستگاه‌های کارت خوان داخل غرفه ناشران قابل استفاده هستند.
دانشجویان مهرالبرز برای کسب اطلاع از فرآیند ثبت‌نام می‌توانند به سایت bon.tibf.ir مراجعه و اطلاعات لازم در این زمینه را به دست آورند.
یادآور می‌شود، سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «نه به کتاب نخواندن» از تاریخ 12 تا 22 اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر نیز می توانید با معاونت دانشجویی-فرهنگی موسسه با پست الکترونیکی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید در ارتباط باشید.

▫️اینفوگرافیک راهنمای صدور و تحویل بن کارت خرید کتاب در نمایشگاه کتاب تهران۱۳۹۷
?دانلود فایل: